Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 юни 2010 г.

В Грузия гадните слуги на американския империализъм бутнаха паметника на другаря Йосиф Сталин в град Гори, поругавайки светлата му памет!



(Източник на информацията)

Забележка: Очаква се всеки момент ръководните лица на Русия - съпрезидентите Путин и Медведев - да протестират решително пред грузинското правителство за вандалския акт срещу паметника на великия Сталин и да поискат връщането му на неговото място; ако не бъде върнат, грузинското правителство горчиво ще съжалява: паметникът ще бъде поставен на мястото му от руските войски, които като едното нищо ще атакуват Грузия: понеже Сталин продължава да е техен вожд и вдъхновител на всички победи - имам предвид руските войски, не някой друг.

2 коментара:

Анонимен каза...

А след това трябва и да отрежат главата на паметника, защото така се прави с чудовищата.

Анонимен каза...

Ленин е бил много по-хитър политик от Сталин. И Ленин е репресирал безмилостно, масово и брутално, но много по-умело и е правел тактически отстъпления, например НЕП и така е заблуждавал Запада. Ако Ленин беше останал по-дълго на власт, нищо чудно комунистите да бяха постигнали мечтаното световно господство. Докато Сталин е бил прекалено елементарен, груб и праволинеен. Така той отчуждава тотално народите на СССР от комунизма и го прави максимално неатрактивен и за Запада. Ако комунистите бяха направили мирните революции не 1989, а 1953, когато споменът на сталинските репресии е бил още пресен, системата щеше да рухне безвъзвратно. Затова им се наложи да чакат 40 години, за да инсценират собствената си смърт. Всъщност промените 1989-1991 бяха инсценировки и тактическо отстъпление, вдъхновени от Ленин, по пътя към световното господство.