Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 юни 2010 г.

За русофилите България няма друг избор освен робската преданост към Русия - скимтейки от благодарност и сгушена като куче в краката на Кремъл

Русофилството е проклятието на България!

Поколения българи са зомбирани в преклонение и кучешка преданост на Големия Брат. От детската градина през училището, казармата, университета, службата, дори в пенсионерските клубове животът без руско (съветско) влияние бе невъзможен. Приказки, анимационни филмчета, книги, филми, телевизия, учебници, технически ръководства и машини, дори бита (телевизори, прахосмукачки, транзистори, хладилници, автомобили и т.н. и т.н.).

Всяка частица от живота на българина бе зависима и просмукана от руско (съветско) присъствие! И сега тези фанатично вярващи във всичко руско и съветско с религиозен плам скачат като ощипани на всичко, което засяга Матушка Рус! За тях България няма място, освен да демонстрира робската си преданост и да се сгуши като кученце в краката на Кремъл, скимтейки от благодарност!

Подобно скудоумие и безмозъчна аргументация са типични за зомбираните. Във времената когато нямахме избор, купувайки единствено съветска техника, критерият за качество бе „да е здраво“. И малкото наистина издръжливи изделия докарваха до умиление гордият им притежател. Без значение, че като модели, технология и качество бяха на десетилетия назад в сравнение с техните аналози оттатък Желязната завеса!

Само фанатик би изтъквал качествата на телевизор „Рекорд“, прахосмукачка „Тайфун“, часовник „Полет“ и хладилник „Зил“ при наличието на „Сони“, „Самсунг“, „Сименс“, „Либхер“, „Дженерал Електрик“ и още стотици и хиляди фирми и продукти, правещи за смях „постиженията“ на съветския технически гений. От „Москвич“ до „Мерцедес“!

Как да не изпаднеш в умиление? И сега добивно-преработвателната икономика на Империята си кара в същите коловози. Не автомобил, не телевизор, не прахосмукачка, а дори една вафла не могат да изкарат на международния пазар!!!!

Автор: Kostadin


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

Банкови сметки за подпомагане на блога, на вестник ГРАЖДАНИНЪ и на списание ИДЕИ


ПРОЧЕТИ електронния вариант на излезлите досега броеве на сп. ИДЕИ

ЗА КОНТАКТ

Няма коментари: