Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 септември 2010 г.

Мнения на известни еволюционисти за еволюционната теория

„Защо всеки геологичен слой не е пълен с междинни биологични видове? Може би това ще е най-силното възражение срещу моята еволюционна теория!“ (Чарлз Дарвин)

„Отсъствието на преходни биологични форми не се ограничава само при бозайниците, а е универсален феномен, отбелязан от палеонтолозите.“ (Джордж Симпсън)

„С опитите си Пастьор разреши въпроса за самозараждането на живота в отрицателен смисъл… Той доказа, че живот произлиза само от живот.“ (Александър Опарин)

„Абсурдно и безумно е да се вярва, че една жива клетка възниква от само себе си, но въпреки това аз го вярвам, понеже не мога да си представя нищо друго.“ (Ърнест Кахан)

„Най-големият проблем у еволюционната теория е произходът на генетичния код и механизмите на неговото пренасяне.“ (Жак Монод)

„Една така сложна система, какъвто е генетичният апарат, никога не може да бъде плод на случайност... Ние не знаем как са възникнали първите биологични системи.“ (Ханс Кун)

„Как могат неорганичните молекули да приемат биологична информация и да формират първичната клетка? Това само по себе си е неразрешим проблем.“ (Манфред Айген)

„Относно биогенетичния закон на Хекел е възможно само едно заключение – той трябва да се забрави. Така ще спрем да си служим с неверни и безсмислени аргументи.“ (Давид Петерс) (ОЩЕ >>>>>)

Няма коментари: