Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 септември 2010 г.

Малък пример за това как у нас се разбиват стени с... глава

Днес получих следния отговор от издателство ЕНТУСИАСТ на мое писмо, изпратено по-рано; ето и отговора, а по-долу пък е поместено и моето писмо:

Здравейте, г-н Грънчаров,

Благодарим Ви за ръкописа, който сте ни изпратили, но за съжаление подобна книга е много „в страни” от нашата издателска политика и няма как да влезе в издателския ни план за следващата година.

Желая Ви късмет в търсенето на издател.

Поздрави,

MARIA CHUNCHEVA, EDITOR IN CHIEF, ИЗДАТЕЛСТВО Enthusiast, 20, Krakra str., floor 1, app. 6, 1504 Sofia, Bulgaria, www.enthusiast.bg

Здравейте,

Попаднах на Вашето издателство и реших да Ви представя ръкописа на новата си книга със заглавие ИДЕИ ЗА ЕДНА НОВА ФИЛОСОФИЯ И СТРАТЕГИЯ НА ОБРАЗОВАНИЕТО В БЪЛГАРИЯ. Книгата съществува в два варианта: пълен и кратък. За момента смятам, че по-голям ефект би имало издаването на краткия вариант, който именно Ви и изпращам. Ще се радвам също като мен да сметнете, че издаването на такава книга точно в този момент не само е полезно, но и необходимо, т.е. може да подпомогне българското образование. Готов съм да Ви дам правата за издаването на книгата, стига книга от такъв характер да отговаря на Вашата издателска политика.

Впрочем, поздравления за смелостта да издадете бестселъра на Иво Инджев "Президент на РъБъ"!

С поздрав: Ангел Грънчаров

Няма коментари: