Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 17 октомври 2010 г.

В какъв случай таваришч Гоце Первановий ще си иде при господарите си в Московията, подвил опашка като пребит пес

В коментар под заглавие Спуканите тъпанчета на сляпата ни публичност Иво Инджев пише:

Ядреният експерт Георги Котев обяви в телевизионното предаване на Нова телевизия “Станция нова”, че начело на българската енергийна мафия се намират бившият енергиен министър Румен Овчаров и настоящият президент Георги Първанов.

По повод на това твърдение написах там следния коментар:

Не мога да се въздържа да не отбележа, че много се радвам, че като глава на българската енергийна мафия е посочен "другарят" Георгий (Гоцэ) Перванов. Интуитивно и дедуктивно и моя милост считаше нашия первий государствений муж за представител на Московията по управлението на Задунайская, но ето че сега на фактична основа други хора казват същото.

Което е стъпка към доказване на истината по тия въпроси. А за истината прислугващите на мафията у нас медии и "журналисти", разбира се, са съвсем глухи. Щото който плаща, он, разбира се, и поръчва музиката: затуй, не за друго, мълчат така упорито. Плащат им за да мълчат. Едно щедро платено мълчание.

Ние пък, "лудите", дето говорим и пишем каквото мислим, по същата причина и на същото основание сме натикани в ъгъла, та да не се чуваме.

Ако на г-н Инджев сега пак дадат дори само половинчасово ежеседмично предаване в национален ефир и го държат (не го спират) поне два месеца, то в такъв случай предвиждам, че в резултат таваришч Гоце ще требе да си иде, подвил опашка като пребит пес - или като мокра кокошка, вяло пееща песента "Курица не птица, Болгария не заграница!"

За да не се случи тая злокобна за мафията ни евентуалност, Иво Инджев ще го държат далеч от ефир и микрофон...

Няма коментари: