Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 3 октомври 2010 г.

Ето как левите мошеници се грижат за старините си

Препубликувано от: Румен Овчаров си строи сарай в Равда! Проектът струва 500 хиляди £!

Автор: umedia

Въпреки че модата държавници да си строят супер луксозни вили и къщи поражда нечувани скандали тя е заразила и екс министъра на икономиката и енергетиката от правителството на тройната коалиция Румен Овчаров. Верни сътрудници подшушнали бомбастичната новина, че един от най-скандалните министри инвестира повече от половин милион лири в луксозен комплекс за личен отдих в морското курортно селце Равда.

Мястото било избрано умишлено защото Овчаров обичал спокойствието. Сараят бил с РЗП повече от 2000 квадратни метра и отговарял на всички съвременни изисквания на луксозното строителство. Пред най-близките си от партията Овчаров споделил, че възнамерявал там да прекара старините си - необезпокояван от светският шум и суета.

По документи архитектурното бижу, което било почти пред завършек, се водило на името на фирмата на голямата дъщеря на бившият министър така, че за корупция и конфликт на интереси не можело да става и въпрос. Парите, с които се стояло, били декларирани като спестени от младата дама, която просто искала да зарадва баща си.

ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР НА ЧИТАТЕЛ НА ГОРНОТО:

Просто недоумявам когато знам, че това чаровно създание е на възрастта на моя син. До този момент с две деца и работа от сутрин до вечер той не може да си помисли за един нормален апартамент. Въпреки че това, което може и знае добре, се цени на Запад и особено от Бил Гейс. Заедно повече от три десетилетия той е редом до Вени Марковски и това са поколение добре оценявано на Запад със своите познания в компютърното програмиране.

Но къде са тези деца в икономическия просперитет? Там, където сме ние, милионите „пролетарии“, подведени някога да гласуваме доверие на „столетницата“ - за да бъде ограбено тяхното бъдеще по този начин.

Винаги съм се съмнявал, не от завист и злоба, а от чисто морален аспект, че политик, който защитава една кауза за социален просперитет на България, може да бъде толкова арогантен.

Прав излиза техния кумир и признат антикапиталист Георги Димитров, когато на VІІ-я им конгрес от трибуната дава сигнал да пазят народа и държавата от зараждащата се "червена буржоазия". Днес наричана „червена олигархия“! Видяхме останалите им „съзаклятници“ в предишното им управление, гласувано именно от тези, които те наричаха „пролетарии“, какво направиха за тях.

Днес натъпканите в панелките от „социализъма“ пролетарии, наричани „гласоподаватели“, тръпнат в очакване ще имат ли у дома си топлина и светлина през зимния сезон. Въпрос, който вълнува не само нас, но и цяла Европа! (Банския зет)

ЗАБЕЛЕЖКА: По същата тема четете, вижте и чуйте още: Румен Овчаров си купи луксозно жилище в Австрия, съсед е на Емилия Масларова – с видео

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР, на А.Г.: Сега, драги ми сънародници, разбирате ли какво е получил Румен Овчаров в замяна на това, че развали изгоден за България газов договор с Русия и подписа неизгоден за България и изгоден за Путин газов договор? Сега схващате ли колко са щедри руснаците към ония, които обслужват интересите им в Задунайская?! Щом някакъв си Овчаров за една услуга е получил такива хубави парици, какво ли пък са получили другите родни "рубладжии" за безценните си услуги към Североизточната Империя?! Примерно Гоце Първанов какво ли е получил - най-вече за това, че е пръв защитник на путиновите геостратегически енергийни проекти у нас? Дали Симеон Дянков няма да излезе прав като каза, че Първанов е "немлад" милиардер, а пък Гоце скокна като ужилен?!

1 коментар:

dukesata каза...

Нищо не ме учудва вече, аз от много години живея по-голямата част от годината на морето със съпруга си, но ние отдавна сме се насочили тук, по причини , че много обичаме морето и сме си купили една стара къща в Царево и я ремонтирахме и преустроихме и т.н. но друго ми е по- интересно, защо никой от тези партийни членове - бившите комунисти и настоящи социалисти, не се замислят над тези факти. Не само Овчаров, то Жени Живкова, дето бяха бедни та кърпеха чорапите на баща й-дядо.Ако се разровят ще открият навсякъде по България и то в най-хубавите кътчета, настанени бивши и досегашни партийни и държавни величия. И поради тази причина няма да има възмездие за никого от тях, защото така са се оплели по между си и така омайват глупавия народ с разни "Биг-брадър", "Байландо" и какви ли не антипредавания, на които аз гледам като на опиум за бедния ни народ. Още щом почнат рекламите за тях и превключвам копчето на телевизора. Много отдавна не гледаме почти нищо от БТV, Нова ТV , освен понякога сутрешните блокове. Предпочитаме - Discoveri, National geographic и от този род телевизии. Гледаме и СКАТ.