Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 16 октомври 2010 г.

Записът на представянето на списание ИДЕИ по bTV и един задължаващ отклик на зрител по него



Ето и един отзив на зрител на това предаване, който много ме задължава, той е на г-жа Христина Николова; получих го по Фейсбук снощи:

Чест и почитания, г-н Грънчаров!! Гледах Ви по "Сеизмограф". Поздравявам Ви за това, което правите. Поздрави и бъдете много здрав, г-н Грънчаров; Вие и Вашето семейство!!! Такива хора като Вас вече са на изчезване в Република България! Но благодарение на такива като Вас тя няма да изчезне!!!

Забележка: Току-що получих още един отклик за предаването, той е от г-жа Диана Атанасова, преподавателка по философия в Хуманитарната гимназия "Св.Св. Кирил и Методий" в Пловдив; ето, вижте какво ми пише и тя:

Здравей! Гледах предаването " Сеизмограф". Поздравления за участието! Жалко, че нямаше повече време за тебе, но... май философите сме все прецаканите! Дано има резултат. Пожелавам го от сърце!

3 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Здравей, Диана,

Благодаря за пожеланието! Дай Боже да има някакъв ефект тоя призив за подкрепа на списанието, ще видим. За това че ний, философите, сме от прецаканите, си напълно права - и предаването, така или иначе, го илюстрира много точно...

Анонимен каза...

Barmolino

Браво ядосах се на тези двамата преди вас господин Грънчаров
Държавата ни е почнал с работа дърдорковци които си плащат за ефирно
Време и в крайна сметка не казаха нищо умно
Говориха глупости и чак ми идваше Да спра предаването Как Може Да ни занимават с някакви Алексейьовци и врели некипели
Поздравления за списанието и смело напред и нагоре.
На политиците майната им нищо полезно не правят и не ни помагат особенно.

Томи Томев каза...

Г-н Грънчаров, възмутих се от двамата, които говореха преди вас. Не само, че проведоха нещо като разговор и нищо смислено не казаха, ами и открадоха и времето, което бе определено да говорите и Вие. Имах усещането, че водещата не се противи много много на това. Но все пак, макар и с няколко думи Вие успяхте да покажете на телевизионната аудитория списание ИДЕИ, което надявам ще увеличи привържениците на това изключително стойностно и много много необходимо за хората списание.