Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 23 ноември 2010 г.

Злочестините на антинатовеца Гоце Първанов

Имам предвид злочестините на антинатовеца Гоце Първанов на срещите на върха на НАТО, където по жестоката ирония на историята тъкмо нему се налага да представя натовска България! По-зла участ едва ли може да се намери за него: комунист даже в червата си, твърд антинатовец, убеден противник на "американския империализъм", пръв приятел на другаря Путин, именно нему гадната история отреди тази непоносима гавра - да седи в обкръжението на империалистите и да се преструва, че не му иска до един да ги разстреля със своята позлатена империалистическа карабина, струваща цели 50 000 евро!

Питам се: как ли издържа гоцевото кървавоалено сърце на тия кошмарни мъчения?! Питам се, и ето какво открих.

Единственото, което спасява гоцевото сърце от разрив е това, че той там, на срещите на върха на президентите на класовия враг стои с убеждението, че е таен боен другар и шпионин на КГБ, изпратен там с тайна мисия в стана на самия враг! Ето това шпионско съзнание, по думите на философа Мамардашвили, спасява другаря Гоце - иначе той отдавна да се беше самоубил, понеже не би могъл да понесе издевателството на империалистите над светлата му комунистическа същина.

Това е моето обяснение. Агент Гоце там шпионира, прави туй, дето цял живот го е правил: пише доноси, адресирани до неговия сърдечен приятел и пръв боен другар, именно таваришч Путин. Този смисъл спасява наш Гоце от танталовите и сизифовите мъки, които така справедливата история му отреди. И Гоце пие тази горчива чаша така стоически, че направо заслужава да бъде награден с орден "Ленин" от ръката на самия таваришч Путин.

Дерзай, Гоце, отмъщавай си на гадната история, що се погаври така с тебе! Вперед с КГБ - к окончателную победу над миравога империализма!

1 коментар:

nana каза...

Такъв пост-направи съм разбита от философия...Да се чудя накъде да се обърна с отговори -как да опровергая мнение и идеи