Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 1 декември 2010 г.

Беля-не и Южен Потоп като здрави остени за връщането ни в стадото на азиатските овце

Ама и Вие сте един наивник, г-н Инджев... (виж: Плуват ли балъци в гьола на дружбата?)

Давате му кредит на доверие на Тиквата, че може и да не е участвал в играта на комисионни по Беля-не, в която играят всички управляващи в последните 10 години. Според мен при него е 3 в 1 – измества Гоцэ от длъжността водещ резидент на Россия в БГ, осребрява си тази позиция (даже я позлатява, ако ме питате), и го играе на разпънат на кръст между Изтока (по сърдечни тонове) и Запада (поради очакваното шибване оттам с шибалката на компроматите за неговото мутренско минало).

А целта не е президентстването му (той наистина ще се кандидатира и ще спечели, тук сте прав). Даже целта не е негова – тя е на неговите местни и северно-азиатски господари, на които Тиквата се налага да свърши мръсната, но очевидно любима за него работа: да имат най-добрите и послушни оченца и ушенца в НАТО и ЕС (това което някои наричат и Троянски кон).

А пък ако палачинката се налага да се обърне – и да има кой да се тросне с антиевропейска риторика по правешки пред оскотялото население и бъдем извадени от тези организации, и после пак на тепсия – на Россия, както преди 60-70 години.

А за последното има страхотно и трепетно очакване в масата от туземната измет, която дори не е и народ, а и не е успяла никога в историята си да създаде общество, и няма шансове да бъде нито едно от двете неща. А единствено предишното – роб на измисленото си славно средновековно и мерзкото си социалистическо минало.

А Беля-не и Ю.Потоп са добри и здрави остени, за да ни върнат пак в стадото на азиатските овце, ако някой идиот вземе да прави нещо против московците и техните слуги.

Ами такава измет си заслужава тази съдба, щом с благоговеене я очаква.

Автор: Пейчо

Бавно, но сигурно агресивната Рассия осъществява стратегията си – да превзема най-хлабавото звено на Европейския съюз (Задунайская), след като си е „отгледала“ подходящи мекерета.

Иначе, мисля като „Пейчо“, само че въобще не мисля, че г-н Инджев е наивник.

А „Пейчо“ защо пропусна да добави, че следва още едно „поопразване“ на БГ-бантустана.
Ей, простотията е на път да потурчи (порусчи) Задунайская.

Бойко си играе добре ролята, макар че в очите на мислещите всичко лъщи..

Написа: Nik

Няма коментари: