Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 декември 2010 г.

Събитие на книжния пазар у нас: "Особености на филибелийския характер", книга на Евгений Тодоров

Току-що получих на имейла си покана за премиерата на новата книга на г-н Евгений Тодоров "Особености на филибелийския характер", на която с удоволствие ще отида. И понеже г-н Тодоров кани на премиерата си освен мен и моите приятели, позволявам си да публикувам поканата му в блога си, та по този начин тя да стигне и до приятелите ми - понеже всички мои приятели, така или иначе, се "навъртат" около блога ми; ето и самата покана:

ПОКАНА

Имам удоволствието поканя Вас и Вашите приятели на премиерата на новата си книга „Особености на филибелийския характер”, която ще се състои във вторник, 28 декември, от 18.00 часа в книжарница „Хермес” – срещу хотел „България”.

За да възбудя любопитството Ви, мисля, че тази книга със сигурност ще бъде полезна на всеки пловдивчанин, тъй като в нея той би трябвало да открие себе си.

Ще бъде полезна и на политиците, тъй като тя ще им подскаже как да се докоснат до нежната душа на филибелията и така евентуално да го спечелят на предстоящите избори.

Евгений Тодоров

И така, дами и господа мои приятели: заповядайте на премиерата на книгата на уважавания г-н Тодоров - книгата, в която всеки от нас ще може да открие себе си. Аз лично съм пловдивчанин от 25 години вече - и се чувствам от много време такъв. Дори смея да заявя, че тия от приятелите ми, които не са пловдивчани, убеден съм, също ще могат да открият себе си в книгата на Е.Тодоров: понеже, така или иначе, Пловдив е сърцето на България!

1 коментар:

nana каза...

Честита книга и премиера на книгата