Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 24 януари 2011 г.

Олицетворение на наглия, самодостатъчен и "всезнаещ" комуноид

„Халваджия за бозаджия“, казва народът. Изродът Пантев хвали урода Гоце.

Пантев е самодоволен, самовлюбен, ехиден и мазен демагог, който винаги се е представял почти за дисидент от времето на Живков. Ако е имал поне малко реформаторски заряд, можеше да го използва на ползу роду през годините след 1990 г. Но “където окучено, там и научено”. Не пое риска да се отдръпне от червената копаня и се свря при партията-масов убиец, за да изпълнява гнусната роля на нейн научен адвокат, да ръси идиотщини, облечени като парламентарни речи, да лочи „гадното“ шотландско уиски и да се лигави с млади момичета.

Пантев е национален предател, един от фалшификаторите на българската история в интерес на Русия. Един от главните виновници Стефан Стамболов дълги години да не заеме достойното си място на национален герой.

Ченгето Пантев бе назначено веднага след 10 ноември за председател на Българо-американското дружество за приятелство. Наглост и абсурд, защото за Андрей Пантев по-омразна държава няма! Панто бе против членството на България в НАТО. Най-често посещаваното от него посолство е сръбското. Бе сред поддръжниците на людоеда Милошевич.

Пантев е олицетворение на наглия, самодостатъчен и уж всезнаещ комуноид. Без да превъзхожда с нещо другите, се държи с тях така, сякаш им дава милостиня. Той е от отгледания „интелектуален“ слугинаж на комунистическата върхушка, който по зова на господаря се явява на трибуната и защитава всяка теза на престъпниците: че НАТО е опасно за България; че Милошевич е наш приятел; че убийствата без съд и присъда през 1944 г. са „законно възмездие“ на победилите болшевици.

Щеше ли да бъде толкова арогантен, ако бяха избили негови близки? Бил чел лекции в Сорбоната? На какво ли е научил бедните студенти? Пантев и пантевци са срам за народа ни.

Винаги когато го чувам, се сещам за епиграмата: „Кой ме прати да живея с вас? Сигурно е някой перверзен!”.

Posted by алваджия

Няма коментари: