Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 23 март 2011 г.

Луд комунист иска АЕЦ Белене: дано Господ му даде много радиация!

Публикацията от снощи под заглавие Налага се да се размърдаме и да излезем на улицата да протестираме срещу заробващия договор с Русия за Белене, забелязвам, е предизвикала светкавична реакция, която заслужава да й се обърне по-голямо внимание - заради показателността й. Ето двете реплики, за които става дума:

Анонимен каза: Десните вън от България! Крайно време е страната да излезе от Англо-саксонската ос, която за двайсет години почти погуби България! Вечна дружба с Русия!

Трябва да се образува нов формат, в който да бъдем заедно с останалите православни държави. Експанзията на Запада е много умело прикрита чрез глобализма. Това е нов кръстоносен поход, който трябва да бъде спрян на всяка цена!

В Западна Европа са католици, те никога не са говорили добро за нас, големи лицемери са. Да за АЕЦ Белене!

Анонимен каза: Предишният анонимен е луд комунист. Дано Господ да му даде много радиация!

8 коментара:

Симеон-интереси каза...

Не е луд комунист този индивид,а умствено дефектен тип.Аз имам съсед,като него.Все американците и запада са лошите,но и двете му деца са там.Та този тип да иде в Русия или в северна Корея,а не да гони десните от България.Щото пък един искаше преди време да праща десните в соц.лагерите.Ами той да е там-нали са неговите лагери.

Анонимен каза...

Ами питай АЛЪН ДЪЛЕС защо ЦРУ и американските правителства изразходваха толкова милиарди долари да съборят комунизма.За да могат да разрушат всичко работещо тук,и след това децата на комшията ти да отидат да им оправят икономиката.Как да останат тука ,като нищо не функционира,и за това са виновни същите тия долари споменати в изказването на ДЪЛЕСЧО.Направи си справка,и тогава ми се отваряй дърти первезнико.

Анонимен каза...

Ами Костов дето ми се прави на голям патриот защо разпродаде всички заводи в България взе парите и сега ми се противи на правителства и други там .Прави се на опозиция .Ами такива дъртаци като тебе дето и децата им командват тази държава ,чак и правнуците им ще се намесят, що за мислене че руснаците са лоши .Тодор Живков в едно свое изказване каза аз не съм направил лошо за България но сегашните комунисти я окрадоха и разграбиха и най -вече продадоха ха запада за жълти стотинки.........

Анонимен каза...

Луд и зъл човек е този от точка 1.

Анонимен каза...

Искам да кажа от точка 1 в поста, не от Симеон.

Томи Томев каза...

И как така Американците с тази разбита икономика, която се нуждае от управяне от децата на комшията, събра толкова милиярди долари, че да събори стабилния и "хуманно красив" комунизъм.

Анонимен каза...

Томчо ,недей така всички знаем откъде са доларите на Америка.От такива държави като ЛИБИЯ в момента.Сега са отишли да им обяснат демокрацията,като под това разбирай че Либия ще трябва да си даде нефта изцяло за демократичните нужди на световната демокрация.Оттам са доларите.Не ми се прави на интересен.Струва ми се ,че си интелигентен човек.По правилния въпрос според мен е,защо им беше на американците да събарят комунизма.

Томи Томев каза...

Аз не се правя на интересен, ами ти защо си толкова анонимен, мисля, че е по добре да си напишеш името за да знаем с кого коментираме тази тема. А можеш ли да ми обясниш как Америка ги взима тези милиарди долари от Либия и как събори комунизма с тях, а пък и как така го събори, та нали той, комунизма де, нали беше светъл и вечен. Той, комунизма, сам се събори, защото влези в дълбоки противоречия с основните икономически и нравствено етични норми и закони.