Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 24 март 2011 г.

Защо комунистите у нас построиха такъв гнусен, гаден, човекоубийствен "капитализъм"?

Питам се защо сега всички комунисти искат да си предадат страната - не мога да ги разбера. Наистина не мога да ги разбера!!!!!!! (Strahol)

Учудвам се на онзи, който пита: „Не разбирам защо точно сега всички комунисти искат да си предадат страната…“. Това е малко като във вица, че някой в една дума с четири букви прави пет грешки…

Първо, комунистите у нас винаги са си предавали страната. То комунист е равно на предател равно на терорист и прочие.

Второ, комунистите кацнаха във властта само благодарение на СССР – Русия. Ако не я защитават (което почти значи, че и тя тях ще пази) – спукана им е работата.

Трето, аз досега морален комунист не съм видял. То, освен горепосоченото, комунист е равно на напълно неморален изрод. Така че, точно сега им лъсват голите човеконенавистнически задници.

Четвърто, те се превърнаха в извратени строители на изроден псевдокапитализъм. Той, капитализмът, никога не е бил такъв. Такъв пропагандираха те, че е – гнусен, гаден, човекоубийствен.

И най-накрай го построиха точно такъв, какъвто лъгаха, че е: огледан в кривото огледало на тяхната пропагандна безочливост и нагла измама!

Така че: какво очакваш от напълно аморални типове, напълно интер- и хич не национални психо- и социопати, които в името на гнусните си пари, алчни за печалба ще изтрепят народа на страната, в която са се пръкнали без да им мигне окото.

Та ще питаш „Защо точно сега предават народа си?“

Че те ако не точно сега, когато да го заколят окончателно, кога друг път? Те някога нещо друго правили ли са някъде другаде по света? (В. Алтънов)

1 коментар:

Иван Костов каза...

Вярно е. Това са капиталистически номера. Нали знаеш за Горуня, той е смятал Тодор Живков за буржоа, щото според маоизма - всеки с повече пари и власт - ще стане буржоа, друга класа - демек.. Така те извършиха предателство спрямо безкласовото общество. Ако не бяха предали идеята. Ако не бяха предали идеята - сега щяхме да сме Китай - с японски стандарт.