Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 18 април 2011 г.

За чалга-"политиците" и за политиците от висока класа

По повод на моя коментар от вчера - виж Хитрата сврака - хоп, таман и с двата крака! тая сутрин гледам, че лице с името "В. Маринов" не само е написало коментар, ами ме е призовало дори да преУсмисля позицията си; ето:

Г-н Грънчаров, според принципите на логиката и на Костов долните гащи не са чисти. Според вас където има голяма политика има големи пари, където има големи пари има мафиоти олигарси Бойкови и пр. Костов е в голямата политика, така че според принципите на логическата наука където има Костов има големи пари, а където има големи пари са мафиотите. Контрапозитивно, ако няма мафиоти няма да има големи пари и няма да има Костов.

И все пак според вас само Костов е чист. Време е да преусмислите или вашата позиция, или логиката която използвате да стигнете до вашите заключения.


Няма начин, наложи се да отговоря на така любознателния спрямо логическите проблеми господин; ето какво написах там: (ОЩЕ >>>)

2 коментара:

Анонимен каза...

"На вас с доктора, пък и не само на вас, проблемът ви явно е в това, че понеже сте материалисти, не правите разлика между „ценности“ и „пари“. То сякаш на целия български народ проблемът му е там, та на вас ли няма да е?! Българският народ в огромната си част съвсем не умее да прави разлика между ценности и пари. Не отричам, че на фона на разпространения чалга-политически пейзаж у нас Костов и неколцината стойностни политици около него и също в другите партии изглеждат като бели врани." ооо да ценности сигурно "Комнадира" живее в панелка в Люлин а не в Палат в "Драгалевци" точно тези "бели врани" Командира и М.Радев, Е.Бъкърджиев "Бъки" , министрър 10% и т.н. и т.н. докараха(и не само те) българгарският народ до просешка тояга.........примерите че са корумпирани и не досегаеми от българският съд е явен... всчиките те и техните наследници парадират с голям финансов ресурс за сметка на бедният български народ....

илия ангелов

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, Костов си е направил къщата в Драгалевци още преди да влезе в политиката. Къща, а не палат, недей да мислиш, че природонаселението ще ти се върже. Тъй че не се хаби да дрънкаш простотии.

И недей да повтаряш лъжите на Тошо Тошев, Кеворкян и Славито за Костови костовите хора, щото за тия лъжи ония получиха доста хубави пари от мафията, а ти ще пълучиш дръжки :-) Или и ти получаваш нещо за да си повтаряш все едно и също? Хей, да не си и ти от платените оплювачи на Позитано-20? От щатните писачи по форумите, на които БСП плащала, говорят, хубави пари. А сега кажи колко получаваш, че никой не смее да си признае. Нима толкова хубави пари вадите?!