Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 17 април 2011 г.

Какво разбира под "социално" нашият любим "социален президент" таваришч Гоце Первановый?

В публикация в блога на И.Инджев със заглавие Млади милионери от клана Първанови - не е шега между другото прочетох и това:

... Президентското семейство на България се обогатило значително с недвижима собственост през последния мандат на Георги Първанов. Разследване за придобитото от фамилията показва, че близките на държавния глава са сключвали апетитни сделки за скъпи имоти, които обаче са изкупени от тях на непостижимо ниски за обикновените българи цени. Впечатление прави, че сделките са извършвани не от самия Президент, а от синовете и съпругата му.

Последната придобивка на “президентите” е апартамент с гараж на името на големия син на Първанов. В края на 2009 г. 28 г. тогава Владимир Първанов си купува апартамент за 213.410 м2 и гараж към него от 34.050 м2. Впечатляващото по площ жилище е мезонет в елитния квартал “Манастирски ливади”. (ОЩЕ >>>)

Няма коментари: