Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 30 април 2011 г.

Да живей българския гений, що дреме в народната душа! Урраа!

В новите записки на д-р Филипов, любимеца на интернетните майтапчии - виж Из делниците на един луд (25-28 април) - както обикновено, остроумието на д-ра блика неудържимо, а читающата публика си примира от кеф, а пък по-чувствените натури нищо чудно да получават и леки душевни оргазми :-) Както и да е, и моя милост прочете с удоволствие новия шедьовър, в който, за моя радост, д-рът пак е намерил за уместно да напише нещо "по-така" за любимеца си Иван Костов; тоя път суждението му касае вече не друго, а интимния живот на "Командира"; ето за какво става дума, прочетете сами:

... Според „Новинар” Костов рекъл: „Надежда всяка оставете!”. И Мартин чул-недочул, веднага сменил кандидатурата на СДС за президент с тая на ДПС. Надето блюва змии и гущери. И как нема?! Такова коварство! А тя даже снимките за плаката вече била направила. Перфектни били, похвалила се на познати, че я правели поне с две години и половина... (ОЩЕ >>>)

Няма коментари: