Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 30 април 2011 г.

Човешкото поведение, уви - или за щастие! - се детерминира от съвсем прости фактори...

Преди некой и друг ден интернетният народ беше потресен от моята и на неколцина други "костовисти" дързост да оспорим некои моменти от величието на т.н. "луд д-р Т.Филипов", любимец на неизчислими множества от читающия народ. Та тогава се проведе една доста разгорещена дискусия, на която днес ми се наложи да туря собственоръчно точката над "i", като написах там следующия коментар по повод на реплика, отправена лично мен; та ето какво дръзнах пак да напиша там:

Колега Nathan Adler, когато някой прави мерзостчици ей-така, без причина, когато си изсмуква от пръстите някакви клевети, когато плюе ей-така, един вид заради спорта или поради някаква природна обремененост, знае ли човек, именно както прави г-н Доктора Филипов, когато чуе или се сети името "Иван Костов", то това е възможно да се случва все пак на следните основания: (ОЩЕ >>>)

2 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров,

На пръв поглед изглежда ти получваш пари от ДСБ да венцехвалиш Иван Костов. Но нескопосаните ти защита на Костов имат обратен ефект. За това парите си ги вземи от “Позитано”. Хубава работа им вършиш.

Драгостин

Ангел Грънчаров каза...

Объркал си се нещо, Драгостине: аз служа само на истината. Тя е ценност, с която никакви пари не могат да се мерят. Има и такива животни като мене из Българско. Не са много, но ги има. Затуй пък на някои като теб, Драгостинчо, им е така трудно да разберат що за “птици” сме…