Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 17 април 2011 г.

Хитрата сврака - хоп, таман и с двата крака!

Лудият доктор Филипов, който се премести на по-добре платена служба, днес е ощастливил читателите си, като е стъкмил и им е проснал да четат своя предълъг зелник, печен, недопечен, наречен Из делниците на един луд (11 – 15 април). Там между другото, в своя си стил, докторът, представяйки се за "самоотвержен борец за едната истина и заради единия морал", е пооплюл тоя оня от политиците, уж без да цепи басма никому, та малоумното простолюдие да му се възхити както винаги досега.

И понеже оня ден се съобщи най-официално, че БСП отново си била организирала нова бригада за форумни лъжи, докторът, ни в клин, ни в ръкав, пише, че... ДСБ си била имала такива форумни труженици! Нерде Ямбол, нерде Стамбул! (ОЩЕ >>>)

3 коментара:

Анонимен каза...

Ето за това ставаше дума, г-н Митич. Нямам какво да добавя към тирадата на г-н “Философа”. Не ми се иска да се занивам изобщо с него, защото нали, ако се бориш… на него му харесва. Но не мога да отмина репликата за “Редута”, заради колегите, с които го правим. Този сайт до сега струва всичко на всичко 70 лв. и 40 ст. (за домейна). Тепърва ще търсим финансиране, за да можем да го развием, да превърнем визията му от блог, на модерен аналитичен сайт, да привлечем и други колеги, които имат и искат да кажат нещо важно на обществото. Ще търсим основно подкрепата на читателите и няма да търсим финансиране от политици и партии, защото тогава нищо няма да ни отличава от другите…

Иска ми се да помоля отделни наши читатели, които идват да изстрадат тук наранените си политически симпатии, да го правят някъде другаде. Много ни натъжават мазохистите.

д-р Филипов, д-р

Ангел Грънчаров каза...

Колко мило! “70 лв. и 40 ст.” Покъртително даже! Дайте да им дадем малко пари, че народът ще се изпозадави или изпоудави от сълзи…

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, според принципите на логиката и на Костов долните гащи не са чисти. Според вас където има голяма политика има големи пари, където има големи пари има мафиоти олигарси Бойкови и пр. Костов е в голямата политика, така че според принципите на логическата наука където има Костов има големи пари, а където има големи пари са мафиотите. Контрапозитивно, ако няма мафиоти няма да има големи пари и няма да има Костов.

И все пак според вас само Костов е чист. Време е да преусмислите или вашата позиция, или логиката която използвате да стигнете до вашите заключения.

В. Маринов