Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 6 април 2011 г.

Пореден гаф или национално предателство?!

М. Димитров: Пробиха националната ни сигурност

Най-големият гаф в историята на България е, че Красимир Първанов е подписал два документа с Русия: единият е меморандум за отлагане с няколко месеца за АЕЦ "Белене", а вторият документ прави договора за "Белене" необратим, коментира по НТВ лидерът на СДС Мартин Димитров по повод скандала в енергетиката от вчера.

Каня днес Борисов и Трайков в парламента да кажат какво точно е подписано. В този документ пише, че до юни трябва да има цена и да има окончателен договор, тоест това е окончателно, поиска той. Трябва да разберем кой е казал на Първанов какво да прави. Трайков каза, че той не е над Първанов, сега трябва да разберем кой е другият, който е казал на Първанов. Затова премиерът трябва да дойде в парламента, защото това е национално предателство, отсече Димитров.

Не трябваше Цветанов да се занимава сума ти време с не толкова важни неща, като лекарите в Горна Оряховица, подслушвания на политици, а през това време националната сигурност се пробива по един безобразен начин, продължи Димитров. Ако подпишеш нещо, за което нямаш мандат за подписване, значи договорът е невалиден. След като премиерът каза, че смята да строи "Белене", значи Красимир Първанов е бушон, който е трябвало да свърши тази работа, смята синият лидер. (ОЩЕ >)

Виж и видеозапис на интервюто на М.Димитров.

(ЗАБЕЛЕЖКА: Прочети също и публикацията Николай Младенов: Това е повече от пробив в националната сигурност (допълнена), в която се твърди, че работата е още по-дебела, отколкото изглежда на пръв поглед.)

Няма коментари: