Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 6 април 2011 г.

Покана за бъдещи дискусии

Получих на имейла си едно писмо, на което веднага отговорих; публикувам и двете, защото ми се струва, че нищо чудно да са интересни и за други хора:

Уважаеми г-н Ангел Грънчаров,

Вчера г-н Антон Рачев ми донесе новия брой 6 на Вашето издание, именно в-к ГРАЖДАНИНЪ. Прочетох го на един дъх! Благодаря Ви!

От няколко години следя Вашите публикации в Интернет и Ви поздравявам за гражданската Ви позиция, за смелостта Ви, за дълбочината на мисълта, за ерудицията Ви. Добре е, че имаме и такива хора като Вас.

Аз се занимавам с литературна и музикална критика и превод, но напоследък ме вълнува много темата за бъдещето на нацията и особено за пълзящата, ужасяващата турцизация, за която започнах да пиша.

Ако тази тема е в сферата на Вашето издание бих Ви изпратил някои мои текстове. Пишете ми.

Желая Ви успех!

Огнян Стамболиев

Здравейте, г-н Стамболиев,

Благодаря Ви за добрите думи и за подкрепата, която ми оказвате с тях. Радвам се, че сте харесали публикациите във вестника, който издавам на базата на моя блог.

Разбира се, с удоволствие ще публикувам Ваши статии в блога, не само за т.н. "турцизация", но и други, каквито сметнете че са подходящи, като при това, убеден съм, ще можем да влезем в съдържателна дискусия, не само ние двамата, а и толкова интелигентните читатели на блога ми. Мисля, че е съвсем нормално да се спори когато имаме различия в разбиранията, като целта е твърде възвишена: истината. И също доброто на нашата България.

С поздрав: Ангел Грънчаров

Няма коментари: