Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 1 май 2011 г.

Супер, най-накрая Русия показа среден пръст на България, на Запада и на Америка!

Публикацията от вчера Wikileaks Биволъ: Факти за недопустимия руски шантаж върху България за АЕЦ-Белене! предизвика две изключително показателни реакции на два страдащи от някаква чудата перверзна радост комуноида; ето, почетете, та им се порадвайте, на свой ред, и вие:

Първият: Супер, най-накрая Русия да покаже среден пръст на Запада и на Америка! За двайсет години западно влияние в енергетиката се видя до къде стигнахме: пример е Марица-Изток. Лъскава опаковка, а техниката - скапана. Само администрация, по цял ден ходят с папки и фотоапарати и се правят, че работят. Прилагат двоен стандарт, техните заплати са по европийски образец, а нашите - по български; не могат да минат и хиляда лева, а техните са по двайсет и пет хиляди лева.

Как ще им стигнем стандарта бе, Грънчаров, да ви пикая на Евросъюза и НАТО. Лицемери и подлеци, искат да правят подобие на Римската империя: бедни провинции и богата столица, Брюксел - развъдник на паразити и крадци! (ОЩЕ >>>)