Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 23 май 2011 г.

Обижда ме това, че тоя нещастник Сидеров си е присвоил "правото" да говори от името на българите!

Нападението срещу джамията в София е позорен акт, който изисква наказание!

ФЕЙСБУК-ГРУПА, създадена от Ognyan Minchev

Ние трябва категорично да кажем какво мислим за атаката на Волен Сидеров срещу джамията и мюсюлманите - богомолци днес в София. Ако не го направим - не само ще изпаднем в малодушие и ще жертваме това, в което вярваме. Ние също ще се самолишим от възможността да протестираме срещу всяка саморазправа от подобен род, осъществена от мюсюлмани срещу християни или други немюсюлмани по света.

Аз съм протестирал срещу атаките на радикални ислямисти срещу копти в Египет, срещу християни в Пакистан и другаде по света. Не желая да допусна някой да си помисли, че съм го направил само защото съм християнин. Направил съм го, защото вярвам в свободата на човека - включително и в свещената му свобода да избира езика, с който да говори на Бог. Днес лумпените на Атака лишиха мюсюлманите в София от тяхното свещено право да говорят на Бог свободно. Това е позор! (ОЩЕ >>>)

6 коментара:

Анонимен каза...

А мен ме обижда мученето и виенето по тонколоните в центъра на София, обижда ме, когато Ройтерс определя българите като мюлсюлмани, обижда ме това, че малцинствата и етническите групи имат повече права и свободи от българите. Не съм расистка, не одобрявам ксенофобията и да, всеки има право на избор (дори за религия). Но това право на избор нека да е интелигентно и демократично. И не, не членувам в никоя пратия и не симпатизирам на никоя партия. Аз съм просто БЪЛГАРКА, източно-православна.

Анонимен каза...

не съм расиска, не съм това, не съм онова, ама ако може да да изринем турците, защото ме дразнат. Не знам защо ме дразнат но фюрерът така казва и аз му вярвам. Иначе съм само една БЪЛГАРКА от което следва обезателно, че всеки който не е съгласен с мен трябва да бъде стъпкан.

Анонимен каза...

:)) А ти какъв си? Не съм фашистка и съм безпартийна. Дядо ми е лежал по нацистки концлагери и знам какво е фашизъм. А ти знаеш ли?!
Никога и под никаква форма няма да го подкепя... Но няма да подкрепя и това, което ми се навира в очите - а това е един ислям, който ми се показва за прием. Сори, но аз съм християнка и също имам права и ценности, които искам да се уважават и спазват! Но за съжаление в тази държавица - права имат само етносите. И ти го показваш с този си коментар...

Ангел Грънчаров каза...

Не е вярно това, че малцинствата и етническите групи в България имат повече права и свободи от българите. Какво имате предвид като го пишете?

Разбира се, че имаме еднакви права. Ако някои не се ползват от правата си, то си е за тяхна сметка...

Анонимен каза...

Да си толерантен, не означава да си събуеш гащите и да се хванеш за палците, щото на турчина му се дощяло.

И това, че някой защитава личното си, обществено и национално пространство, не го прави фашист, както напоследък ни се внушава.

Да се опълчиш срещу циганския произвол, не те прави расист.

Но за съжаление ресурсът на нашата "интелигенция", не надхвърля нивото на "толераст" по тези въпроси.

Салат Ракийкин каза...

За мен също е обида ,лична , че копелета като този Болен са издигнати от мои съграждани с избирателни права на толкова високо място в живота на Обществото ни ,то и даже се е кандидатирал за поста ,Държавен глава ...ОБИДНО И АГРЕСИВНО Е ТОВА ,ЧЕ ТОЗИ СМОТАНЯК ПЕРМАНЕНТНО ИЗНАСИЛВА ТЪРПЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО НИ...