Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 май 2011 г.

Защо искам Светослав Малинов за президент?

Шест причини да подкрепя Светослав Малинов за президент

Автор: Г.Станков

Близо пет месеца преди президентски избори 2011-та, когато дори за повечето политически развълнувани български граждани те изглеждат доста далечни и все още не в текущия дневен ред на обществото, започвам да споделям своите разсъждения какви са причините да реша да гласувам за Светослав Малинов на предварителните избори за кандидат президент на Синята коалиция. Засега причините са шест, а ако открия нови, ще ги добавя :)

Ще гласувам за Светослав Малинов, защото:

1. Преведе "Писмо за толерантността" на Джон Лок. Какво толкова, че е превел няколко книги? Разбира се, не става дума за това, че Малинов владее на високо ниво два европейски езика. Става дума именно за Лок. Светослав Малинов познава невинаги гладкия път на европейската политическа мисъл и бавното изграждане на идеята и практиката на съвременната демокрация. (ОЩЕ >>>)

6 коментара:

Атанас каза...

Личи си, че Светослав Малинов е доста интелигентен и вижда политиката в перспектива.

Станчо каза...

Засега кампанията на Малинов върви доста успешно. Лично аз доста го харесвам. надявам се да успее да убеди повече хора да гласуват за него.

Анонимен каза...

Доста добре. И аз го подкрепям. Много ми харесва тои материал, обоснован е!

Анонимен каза...

Този човек според мен може да направи много, но само трябва да му се даде възможност за да се изяви и да се видят положителните качества, които притежава.

Анонимен каза...

Аз също го подкрепям и вярвам че ще успее. Кандидатурата му според мен е много добра и ДСБ са случили на човек

Анонимен каза...

Добре е историк като него да поеме държавата. Щом има представа от много вече грешки, които са правени в миналото може да оцени правилно настоящото положение