Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 май 2011 г.

Национал-социалистът В.Сидеров, руско мекере, т.е. враг на България, пак се опита да подпали чергата ни

На този национал-социалистически пигмей Болен моментално трябва да му се постави усмирителна ризница и незабавно да бъде изпратен в лудница (не психиатрия) и да му се отнеме възможноста да се появява както в Парламента, така и на други публични места.

Главният прокурор трябва да се самосезира и да поиска отнемането на имунитета му за да бъде подведен под наказателна отговорност за предизвикване на етнически, религиозни и политически конфликти, съгласно законодателството на Република България и международните правни норми.

А като се има в предвид, че в последните дни и преди това не е единствен случай, тъй като имаме рецидив, мерките трябва да бъдат много по-строги. Това е и предателство спрямо държавата от хора, които се представят за патриоти и поставят на карта толерантността и разбирателството между различните слоеве от населението и гражданите на Република България. (ОЩЕ >>>)

Няма коментари: