Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 30 май 2011 г.

Граждански протести по испански (на живо)

Watch live streaming video from spanishrevolutionsol at livestream.com


По Испанската революция на живо

Търсете по книжарниците знаменитата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

5 коментара:

Анонимен каза...

Събитията и народните вълнения в Испания, Гърция, Исландия, Португалия, Исландия, Англия и т.н. са само малка, бледа репетиция за това, което има да става в Америка след предстоящия колапс на американския долар. За съжаление неразумната или по-скоро безумната американска финансова политика в съвсем близко бъдеще ще доведе до краха на САЩ и за да се предвиди това, не са необходими някакви особени ясновидчески способности. САЩ вероятно ще преминат през няколко фази: хиперинфлация, икономически хаос, може би терористични атаки, колапс на обществото и правителството, военна интервенция от чужбина и окупация. Казвам това като независим анализатор АНТИКОМУНИСТ, но реалист.

Анонимен каза...

Тия протести са като по книга на Айн Ранд. Тълпите протестират срещу нещо, без да разбират, че проблемът е другаде - там където си мислят че е решението...

Dobri Bozhilov

Недялко Тенев каза...

Протестът в Испания е срещу корупцията сред цялата политическа класа,но е насочен най-вече против Испанската социалистическа партия.

Анонимен каза...

Между другото испанските социалисти бяха поставени на власт от Ал Кайда и в крайна сметка от Русия и Китай, които стоят зад ислямския тероризъм. Ако не бяха атентатите в Мадрид през 2004, Народната партия вероятно щеше да спечели изборите. Но Москва и Пекин помогнаха на Запатеро.

Анонимен каза...

или по-точно Сапатеро с беззвучно с