Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 22 юни 2011 г.

Защо не усещаме жилото на всекидневното унижение, на което сме подложени?

Паметникът бил почистен от някакво дружество, подвизаващо се под името "България-Русия", доколкото разбрах. Те на свои средства го почистили, изпреварвайки самата община. Голямо надпреварване трябва да е било: кой, таваришчи, ще има заслугата за почистването на осквернения паметник на българския комунизъм, донесен ни на танковете на сталиновите варвари?!

Разбира се, победиха "приятелите на Русия" в онова дружество. Те не са приятели на България, само на Русия са приятели. Що се отнася до България явно правят само това колкото се може повече да ни унижават. Разпореждат се у нас сякаш сме им крепостни селяни, слуги или роби! Разпищолили са се у нас сякаш България е тяхно феодално владение! Срам и позор, че търпим тази имперска безпардонност!!! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр.

Няма коментари: