Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 юни 2011 г.

Да ни е честито раждането на най-новия дървен "философски" бай Ганю!

Предизборната борба вече започна и ще ескалира все повече независимо от лятото. Ето един пример в това отношение, ето едно писание на блогър, който се представя за индивид, имащ "философско" образование, т.е. имащ претенцията да е от "ентелектуалния елит" на нацията; ето малък откъс от неговата иначе дълга и предълга статия, след който следва, разбира се, дълга и предълга тирада срещу сините кандидати, особено тия от ДСБ:

Защо не гласувах на предварителните избори… и защо няма да гласувам и на след-варителните?

Започна предизборната пропаганда и вече доста хора, които уважавам, писаха в блоговете си в подкрепа на сините и особено на тъмносините кандидати. Показателно ми е, че хората виртуално около мен подкрепят все още “сините”. Но е нормално – бил съм за СДС, в очите ми е блестяла надежда на не един митинг, студентски протест или блокада – най-логично би било и аз да съм останал “син”. Но това, което другите наивно отказват да видят е, че всички в политиката са боклуци...
(ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

6 коментара:

Анонимен каза...

А ето нещо умно, пак е от философ, пък макар и жена :-)

http://lydblog.wordpress.com/2011/06/13/sk-prosveta/

Анонимен каза...

С този пост вие показвате, че не уважавате правото на чуждо мнение и Личността на другия като цяло. Вие сте сталинист.

Анонимен каза...

Грънчаров, всяка такава отровна пяна от вашите уста е хвалебствие за мен – щом такива са се ядосали, значи има поне някаква истина в съмненията ми за въпросните партии.

Няма да коментирам поредното ви излагане със злословене срещу философията на философите, които не са… вие. Толкова добре познавам реакцията ви, че я очаквах, макар признавам си – не толкова скоро, не мислех, че четете тук. Искрено се надявам през годините да съм се отървал от такива читатели като вас!

Повече няма да коментирам такива заяждания и само ще кажа, както казах и в коментар към статия във вашия блог – не коментирайте повече тук, не сте желан! Пишете при вас си и си тролете пред вашата си публика.

Ще спестя едно излишно разкарване до блога на Грънчаров, като кажа на другите, че там той е писал някакви още по-злобни неща, даже че тази ми статия била “платена” и какви ли не други болни бръщолевения. Смях, смях…

За тези, които не го познават отпреди години, когато започна да се заяжда с всеки блог, който не е на неговото мнение – Ангел Грънчаров не е толкова страшен – просто си е болен човекът, според мен. Болен за слава и всякакъв вид внимание. Трол с блог. Чупка!

Ясен Праматаров

Анонимен каза...

Последна реплика, преди темата “Грънчаров” да е затворена за този блог – някой беше подхвърлил заради мнението ми за кампанията на Мото-Пфое за реклама на Ford Focus през блогъри, че съм бил “хейтър”… Е, ако искате да видите истински хейтър, може да направите грешката да четете Ангел Грънчаров!

Та не съм хейтър аз, даже хич няма злоба в мен! :) Виж, такива като Грънчаров… мани, мани!

Ясен Праматаров

Ангел Грънчаров каза...

Добряк е тоя Праматаров, както и подобава за философ :-) Добър и дори благороден! Уважава правото на другия да мисли иначе, толерантен е, както забелязвате, възпитан, изобщо не е зъл и злобен, ако ви се е сторило нещо такова, значи просто нямате длъжния усет.

Ех, защо нямаме повечко такива благородни души с така възвишени пориви, духовно извисени и дори, бих казал, излъчващи някаква благодат?!

Мъдрост, небесна мъдрост струи от всяка дума на любезния домакин тук... какво повече да кажа, истински философ... :-) Какво благородно сърце!!!!

Е да, е да, тъй ами...

Анонимен каза...

Грънчаров, аз не ви забелязвам вече, много моля не се занимавайте и вие с мен! Омръзнало ми е от комплексари като вас! Платена ми била статията – хахаха! Смешник сте вие, колега, смешник! И моля, повече не коментирайте в блога ми, ако може – така ще ми спестите излишното присещане за вас и идването дотук, да ви прелиствам супер претенциозните писания.

turin