Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 юли 2011 г.

Нашата собствена, т.е. колосалната българска наивност е най-големият ни враг

Г-н Теодор Дечев, председател на Съюза за стопанска инициатива, е написал в блога си интересен текст под заглавие ЗАЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ДА СТОЯ ДО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ?. Понеже съм изследовател на царящите у нас политически нрави, най-внимателно изчетох написаното от тоя съратник на Алексей Петров, и не само това, ами се и овладях от едно чувство, което направи така, че повече не можах да се въздържа и затова написах следния коментар в блога му:

Драги г-н Дечев,

Няма да скрия, но лично на мен ми е много интересен казуса относно вашата с Алексей Петров близост, понеже в моето съзнание Вие лично сте успели, кой знае защо, да си създадете образ на етичен и умерен човек, който едва ли ще рискува репутацията си, и то за толкова "презряно", у нас по-специално, нещо - каквото са парите. Нищо че и у нас, както отколе се твърди, и за което свидетелства самият Алеко, "Парица е царица"; да, била и и си остава царица и дори, бих си позволил да добавя, днес парицата у нас е най-уважавана богиня. Та наистина в тази връзка с интерес прочетох Вашето обяснение за толкова скандалната Ви близост с Алексей Петров, обявен за глава на престъпния октопод у нас.

Казусът за мен се усложнява още повече, понеже и аз също нямам никакво доверие на тия, които така усърдно обявиха Алексей Петров ("Трактора") за "пръв мафиот" и за "най-опасен бандит", именно нямам никакво доверие на бойкоборисовците. Няма да отрека, че в моето съзнание толкова натрапчивият и дори (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Има твърде много въпросителни около Алексей Петров, не по-малко от тези, около старателно изгражданият медиен образ на Бойко Борисов. Просто имам чувството, че внимателно от две години насам се подготвя за сцената пиесата за доброто и лошото ченге, само че кой – кой е от двамата, все още за зрителите не е ясно.
Но, в крайна сметка имаме точно две ченгета и нищо в повече.
А държава управлявана от ченгета не е нормална държава, а просто една бананова република, в която за нормалните хора просто няма място.
За Бойко е ясно, че защитава интересите на ТИМ и някои монополи от рода на Лукойл. За Алексей, ще стане ясно чии интереси точно обслужва, ако успее да се добере до исканата от него власт.

Но съм сигурен в едно и то е, че нито един от двамата никога през политическата си кариера няма да защити нито интересите на държавата, нито на тези гласували за тях.

Vals O Dar