Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 19 юли 2011 г.

Сензационно скандална новина: Гоце тайно плаща на жена си Зорка цяла депутатска заплата без тя да върши абсолютно нищо!

Попадам тази сутрин на следната информация: Зорка Първанова не върши нищо, а получава 2 бона на месец?. Публикувам по-долу тази сензационно скандална информация заедно с коментарите. Тук от свое име мога да кажа само това:

Гоце и Гоцелина тоя пък здраво нагазиха в лука! Платена от бюджета длъжност "съпруга на президента" няма и не може да има, такова чудо може да има само в село Сирищник - когато Гюрко дава на жена си два лева затуй, че му се е отдала насред бял ден у царевичака! Но се пита човек в такъв случай тая съпруга всъщност президентска съпруга ли е - или е нещо като проститутка, щом й плащат?! И за какво й плащат, за услугите нощем в леглото ли?! Егати мерзостта, на която са способни комунистите!!!

Ето сега и самия текст, а по-долу помествам и коментарите на първите читатели на тази наистина скандална информация:

Жената на Президента години наред взимала тайно депутатска заплата (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Анонимен каза...

Как пък не се сешате защо Зорка получава заплата?

Много просто: защото съпругът и е СОЦИАЛЕН президент! Нима един СОЦИАЛЕН президент би спал в едно легло с просякиня? Не ми се вярва. А и изнесените факти го потвърждават. Горко и тежко на България от подобни президент(ш)и!

Анонимен каза...

Президентството строи комунизма
http://www.blitz.bg/news/article/113483
Зорка Първанова не върши нищо, а получава 2 бона на месец. Тя дори не е домакиня и не готви, защото с това е заета огромната администрация. Освен заплатата си обаче, Зорка Първанова получавала и още пари - държавата й плащаба за кабинет, сътрудници, секретарка, персонален автомобил. Според мълвата имало и сериозно перо за "представителни" - тоалети, шапки и др.

„От всекиму според възможностите - на всекиго според потребностите. В комунистическото общество, където никой няма запазена сфера на дейност, а всеки може да се усъвършенства в каквато област желае, обществото регулира общото производство и така става възможно да правя едно нещо днес, а друго - утре, да ловувам сутринта, да ловя риба следобед, да се грижа за кравите вечер, да критикувам след вечеря, просто каквото ми хрумне, без някога да ставам ловец, рибар, кравар или критик." Marx, Karl.
Или „От Зорка според възможностите - на Зорка според потребностите. В комунистическото общество всеки може да се усъвършенства в каквато област желае, държавна сигурност регулира общото производство и така става възможно да правя едно нещо днес, а друго - утре, да ловувам Архари сутринта, да ловя спонсори в мътни води следобед, да се грижа за дойните олигарси вечер, да критикувам Бойко Борисов след вечеря, просто каквото ми хрумне, без някога да ставам ловец, рибар, кравар или критик." Седефчов, Гоце.
Ако не обичаха така силно парите, в Президентството вече да бяха построили комунизма.

Анонимен каза...

В САЩ май също имаше някаква издръжка на съпругата на президента.
Dobri Bozhilov

Анонимен каза...

Всеки българин като Зорка и така ще се оправим ...
Hristo Lukov

Анонимен каза...

НИто е сензационна,нито е скандална,а просто предизборна новина...Нека не пренасяме личното си отношение от Първанов към институцията и протокола.

Людмила Ангелова

Ангел Грънчаров каза...

Г-жо Ангелова, Вас лично съвсем ли не Ви смущава това, че с Вашите, като данъкоплатец, пари, е била плащана тлъста депутатска заплата на Зорка Първанова, която, при това, не заема никаква държавна длъжност?! Това Ви се вида в реда на нещата, така ли? Простете, а Вашият съпруг колко пари Ви плаща месечно за това, че изпълнявате функцията си на съпруга?! при това плаща ли Ви с пари от държавния бюджет?! При това Вие, предполагам, готвите, чистите и перете, а Гоцевица и това не прави...