Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 юли 2011 г.

Ей, разкостиха го тоя Костов, но пак ги е страх от него - защо ли толкова ги е страх?!

Защо ченгетата пак се разтрепераха така истерично от Костов - ето това е един въпрос, който непременно трябва да бъде поставен. Ще каже някой - откъде-накъде, това са спекулации, никой не го страх от Костов. И тогава аз ще си дам доказателството: отново започва анти-Костов кампания, щом като в нея се включи тежката артилерия на родния "журналистически" ченгесариат - агент Димитър, т.е. Кеворк Кеворкян.

Този същият Коверкян, който наред със Слави Трифонов и Тошо Тошев-Бор беше в авангарда на водената вече толкова години същинска пропагандна война срещу Костов, за финансирането на която ченгесарската мафия изпотроши толкова много пари. Но инвестицията си струваше: Костов, кошмарът на родната ни мафия, вече цели 10 години бива държан извън властта, а на власт са толкова удобни за олигархията нейни доверени лица, именно Гоце, Симеон, Дмитрич, Боко.

В-к "Труд" от 11 юли публикува многозначителна статия на Кеворкян под заглавие Костов срещу масоните. Миналото като изоставен труп. Аз няма да коментирам изобщо въпросната статия - просто защото не си струва труда. Кеворкян, вещ майстор в писането ченгесарски доклади и дописки, вече няма оня патос, с който воюваше срещу Костов, когато, предполагам, в кампанията срещу него са (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Страх ги е преди всичко от примерът който дава, ами ако стане заразителен, ако повече хора почнат да се учат от него как да правят политика, как да отстояват позиции, да следват пътя си в нея. Нали ги чувате, как съскат "костовист" по всеки който каже различно мнение и се опита да си го защитава, дори в случаи, когато човекът не е свързан с ДСБ или Костов. Хич не е случаен тоз кошмар, който все съзират :). Освен това те не са учени да се отнасят с уважение към политическият си противник, да ценят качествата му, да вземат доброто от него, а да го унищожават. В случаят Костов не им се дава, показва ниво и класа, е как да не изпадат в истерия, щом чуят да си отваря устата."Може да е прав, ама няма право да говори"

Капка Вачева

Анонимен каза...

Може би защото винаг казва това, което мисли.

Петър Петров

Ангел Грънчаров каза...

Мислещите хора, оказва се, са кошмар у нас - и са страшно ненавиждани! И какво излиза - да си мислещ човек у нас е нещо като прокоба? И като най голям грях?

Майчице, какво ли ни чака нас, тия, дето не крием, че обичаме да мислим, да търсим истината, които не мирясваме, докато не проумеем нещата, които не се задоволяваме с пусканите за простолюдието лъжи и удобни за олигархията блъфове?! Да си мислещ човек у нас, оказва се, означава да си жигосан, да си ненавиждан и най-мразен - и да си най-опасен. А в други, а в нормалните страни, мислещите хора биват ценени - и използвани, защото са най-голямо богатство.

Може би за това, че сме най-бедни и унизени значение има най-вече това, че не ценим мисленето и мислещите хора. Ако пък почнем да слушаме не лъжльовците, а мислещите хора, дали няма да почнем да излизаме от тресавището, в което сме затънали?!

Анонимен каза...

Май излиза, че ти си от онези, които не мислят, а си лягат и стават с портрета на Костов... Ако беше съ напънал поне мъничко, щеше да провериш онова, което е написал Кеворкян, и да помислиш върху въпроса "..кой отне правомощието на прокуратурата да защитава държавния интерес при приватизационните сделки?" и защо сега става така, че Лукойл си развява байряка в БГ както си иска.... А сЯ помисли, ама с "горната" глава, че е по голяма и пак шъ си говорим... И земи свали "портрета от стената", щоту съ излагаш, 21 век Е...