Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 28 август 2011 г.

Дали медиите у нас все пак имат куража да публикуват нещо, което не е угодно на Негова светлост г-н Премиеро?

Моето Открито писмо от 22 юли т.г. до "Боко Мъката" - наричам го така, щото нему се некой му пречи и го ядосва - по сведения от източници, заслужаващи пълно доверие, се е превърнало из форумите в нещо като митология; хората били чували нещичко за него, търсели го, искали да го прочетат, ала не го намирали; може би не го намират щото съм му турил странно заглавие: Вбесен от все по-арогантното държане на Премиера Борисов напоследък, седнах и написах следното "Открито писмо" до него.

Някои пък се ядосвали, че съм му бил давал акъл, щото, недай си Боже, Боко бил могъл, току-виж, да го възприеме и да земе да поумнява, а така си било хубаво, че е чак толкова прозт, щото ако беше хитър като учителя си Тошо (Живков), щял да се задържи твърде много у властта, а така, заради глупостта си, щял скоро съвсем да се издъни. Такива приказки чух, някои хора и ми ги писаха, а пък други ме помолиха да редактирам малко писмото, да го направя по-късо, та да е по-удобно за използване в идещите предизборни битки.

Съгласих се, ала като почнах да опитвам да го съкратя и стегна, се оказа, че никъде няма какво да се махне, щото ако се махне, ще се осакати цялото. Пък и внушението ще пострада заради проклетата краткост. По тази причина внесох само малки редакторски корекции, и го публикувам в целия му вид, пък на който му се види дълго, може да го чете на почивки, или пък като прескача - хора всекакви (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Другарите вече усещат че с бат Бойко краят им идва и още нещо много важно, че има подкрепата и на запада затова са толкова нагли. Нали знаеш поговорката:- "Помиярите си лаят, кервана си върви"!