Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 1 септември 2011 г.

Необходимо уточнение около идеята за сътрудничество на философите в ПУ и редакцията на списание ИДЕИ



Публикацията от 29 август 2011, понеделник, със заглавие До Ректора на ПУ доц. З.Козлуджов - с благодарност за толкова милата любезност, или по-скоро изпратеният имейл до г-н Ректора вчера породи следния резултат: по телефона ми се обади самия Ректор, за да ми обясни точната ситуация. И тъй като вече съм дал публичност на проблема, се налага и сега да дам информация за основното от нашия разговор. Да приемем, че този разговор е нещо като "интервю", като сякаш не е известно само това: кой кого интервюира :-) 

Г-н Ректорът ми обясни, че само извънредната му ангажираност е причина за това, че не ми е отговорил на предишния имейл. Списанията ги е получил, разгледал, някои статии прочел, впечатлението му е, че списанието е добре оформено, но че наистина кръгът от пишещите в него трябва да бъде разширен. Мнението му е, че за пораждане на сътрудничество на ПУ и списание ИДЕИ моя милост трябва да се срещне със специализираната катедра, именно тази по философия; книжките от списанието вече били препратени на нейния ръководител доц. Райчо Пожарлиев. Сега ще се очаква реакцията на катедрата, ако тя прояви интерес да си сътрудничим, параметрите и формите на сътрудничеството ни ще бъдат обсъдени в разговор между двете страни. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Слушах го внимателно.
И защо той да е виновен ?
21 години никой не показа на такива хора, че има промяна.
Сега ГЕРБ са виновни.
Защо ?

Ангел Грънчаров каза...

Ами щото явно обичат комунизма, по милиционерски, с цялата си душа и сърце. В демократична държава такива хора е опасно да са начело на правоохранителните органи. Ако не Ви е известно, ще Ви уведомя, че комунизмът е тероризъм, нима може хора с комунистически убеждения, сиреч, с терористичен манталитет, да се борят с... престъпността, сиреч, с тероризма?!

Анонимен каза...

когато демократите бяха на власт този човек пак е бил фактор вМВР.
Тогава защо сега го плюете ?
Защо не извадихте досиетата още през 1992-ра ?
Ако бяхте отворили досиетата - нямаше да има кражбата през 1996-та.

Освен това защо демократите не опазиха досиетата и отия ги изгориха ?
Хайде стига глупотевини.
Беше Ви страх

Сега не Ви е страх и ревете.
Не е много мъжкарско.

Ангел Грънчаров каза...

Когато демократите бяха на власт, комунистите трепереха и скърцаха със зъби, сега обаче, когато техният слуга Боко е на власт, са се разпасали до крайна степен; в това е разликата. А нас от нищо не ни е страх, имам предвид демократите. Комунистите в днешно време са жалки и смешни, нищо че са така нагли. Комунизмът, въпреки всичките им старания, е труп, който няма да успеят да съживят.

Анонимен каза...

Значи ние да му станем клиенти веднага !!!!!

Kd Nikolov

Ангел Грънчаров каза...

Аз лично по-злобен комуноид от тоя не бях виждал доскоро; тоя без замисляне би ни турил всичките "либерално-мислещи" до стената и без да му мигне окото би ни изтрепал до един...

Анонимен каза...

Ima mnogo takiva kato nego! Te prosto niamat dostap do masmediite ina4e bi ti se uplashilo okoto. Az dori sam 4uval po-moi address "Abe izpusnahme gi takiva kaTO TEBE TA SEGA NI HODIAT PO GLAVITE, NAVREMETO NA TAKIVA KATO TEBE SAM TROSHIL GRABNACITE.... tazi sentencia beshe izre4ena savsem skoro i to na vseuslushanie vav edin magazin!!!!

Alexandar Iotzov

Ангел Грънчаров каза...

Да, наблюдават се ясно забележими признаци на рекомунизация. Трябва да се борим с този процес, щото иначе горко ни. Ето, гласят се да честват годишнината на Тошо Правешки, там ще се съберат и Гоце, и Боко, и вся остальная комунистическа сволочь

Кръстник Дроселмайер каза...

Българите не заслужават някой да се бори за свободата им. Не възнамерявам и пръста да си мръдна. Ще гледам от чужбина и ще си пия бирата.