Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 2 септември 2011 г.

Мутроседесариатът и ченгетата ликуват и влажно се целуват право в устите: каква радост, няма вече СИНЯ КОАЛИЦИЯ!

Разривът между ДСБ и СДС, свързан с участието им в президентските избори, доведе до буря от радост и ликуване в най-различни среди, които от години със свито сърце наблюдаваха консолидацията на десницата и действията на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Сега обаче се сбъднаха най-съкровените им копнежи - което и обяснява наскриваната им радост.

Прочее, ако бях на мястото на Мартин Димитров щях да се вгледам в очите на тия, които сега го хвалят и му ръкопляскат: можеш да разбереш наистина що си сторил като забележиш какви именно са хората, които те хвалят - и с които си се сдружил. Ето един пример за заливащото ни на мощни талази ликуване по повод на развода на ДСБ и СДС, публикуван в ченгераския вестник МОНИТОР (с изненада откривам, че туй издание още съществува; явно има кой да му налива пари, отиващи, така или иначе, нахалост!): Седесарски шут за Костов.

В интернет също се ликува. Като змии и гущери изпълзяха от дупките си, като хищни птици излетяха от гнездата си, като хиени напуснаха бърлогите си хиляди трепетно очаквали тоя момент мизерни душици и изпълниха пространството с ликуването си, с френетична радост. Някои изпадат от вдъхновение направо във фалцет; други пък заради интензивността на обзелото ги чувство започнаха да пишат с такъв поетичен плам, че (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: