Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 20 септември 2011 г.

Нов апотеоз на политическата чалгария: Премиерът Б.Борисов тая вечер пак ще гостува на проф. Вучкова!

Чета тая сутрин и не вервам на ушите си: Б. Б. пак при проф. Вучков!!! Както изглежда тази информация не е шега на самозабравили се интернетни зевзеци, а е самата истина: Премиеро наистина ще гостува тази вечер на бай Вучкова!!! Шоуто, разбира се, ще бъде на висота! Което, прочее, и показва, че види ли камера, Премиерът наистина забравя за всичко и мигом застава пред нея; за него телевизионните камери са нещо като най-мощен електромагнит. Всяко приличие забравя като чуе приятно жужаща телевизионна камера наоколо нашият мега-чалга-шоу Премиер и мигом се пуща да застане пред нея като невидял!

Обаче трябва да призная също, че предстоящото медийно събитие ме накара съвсем сериозно да се обезпокоя за психичното здраве на г-н Премиера. От една страна шоуто пак ще бъде на висота и нацията ще се смее донасита, ала се питам: не разбира ли г-н Боко Борисов, че положението става съвсем неспасяемо когато почнат да ти се смеят така единодушно? Веселият хохот на околните, а в случая дори на целокупната нация, който придружава битието на политика, тръгнал уверено към провала си, е нещото, което трябва да е кошмара на всеки политик, заслушаващ това име. Да почнеш да ставаш за посмешище са първите симптоми на озъбената политическа смърт. (ОЩЕ >>>)

ЗАБЕЛЕЖКА: За усмихнато начало на деня вижте ето това:




Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: