Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 25 септември 2011 г.

Седим върху етническа бомба, не по-малка от косовската и босненската, тъй че палежите могат да предизвикат страшен взрив!

Чета тази сутрин информация под заглавие Изгоряха къщите на цар Киро в Катуница. Забележете, обективните журналисти пишат "изгоряха", а не "изгориха", разликата е огромна: излиза, че тия къщи са изгорели все едно гръм от небето ги е поразил! А снощи по телевизията всички с очите си видяхме как ултраси или щурмоваци, маскирани като "футболни фенове", палеха и чупеха, а полицията съучастнически ги гледаше, не правейки нищо за да ги спре.

Даже самата Бенатова, която иначе много е видяла, сякаш сериозно се беше уплашила, понеже, като капак на всичко, "разгневените патриоти" й били счупили микрофона - та й се наложи да говори по телефона. Но, предполагам, от "патриотични чувства" и тя самата сякаш не беше много ядосана заради това, че са й счупили микрофона: за "народната кауза", както се казва, всяка жертва е оправдана, защо да правим въпрос за някакъв си там нещастен микрофон?!

Смятам, че за да се държат така безучастно въоръжените полицаи и жандармеристи пред шепа вилнеещи хулигани явно са имали височайша заповед да не се месят; а височайшата заповед може да дойде от едно място: Боко Борисов. Главният мотив за една такава безотговорна и опасна за етническия мир у нас заповед може да е един-единствен: политическа, сиреч, предизборна целесъобразност. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Дано не са унищожени всички доказателства за връзките на Рашев с червени депутати, митници, гоцеви съдии....

...Силно подозирам, че "футболните агитки", в които преобладават така наречените "ултраси" или "щурмоваци"на БСП и ДПС, са организирани и пратени в Катуница именно с цел да опожарят палата на "цар Киро....." и цялата налична документация намираща се там...и доказваща купуването на гласове в полза на кандидатите за президент и за постови двете гореизброени...

Михаил_Ангелов

Анонимен каза...

Ограбили комунистите дядо и баба, майка и баща. От ограбеното заделили за промиване мозъка на детето. Напълнили му промития мозък с чалга и фашизъм. Подхвърлили му наркотик да се надруса и ето ти Ултрас. Пращат го да излее насипаното му в главата с обещанието, че ще си получи следващата доза. Псувни, злоба, фашизъм, има човек има проблем – същност комунистическа – сволач (да се изразя русофилски в крак с времето). Доказателства кой стои зад всичкото това безумие по красноречиви от такива псувателни коментари къде!

Младежките отряди на Хитлер в действие.

България нормална и стабилна на тех не им требе.

Румен Бърцов