Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 24 септември 2011 г.

Ако П.Прошков стане кмет на София, то столицата ни ще има невероятен подем

Моят коментар от тази сутрин, публикуван под заглавието Мой PR-съвет, отправен към кандидата за софийски кмет Прошко Прошков, предизвика във Фейсбук интересен отклик от г-н Борис Ташков; смятам, че написаното от него има самостоятелно значение и заслужава да стигне до читателите на единствения десен вестник, излизащ в момента у нас, именно в-к ГРАЖДАНИНЪ, затуй го публикувам в отделен постинг:

Ангеле, добро утро! Следя с уважение коментарите ти, но за прекрасния кмет на р-н Лозенец г-н ПРОШКО ПРОШКОВ, оставил следа в разработването на управление на транспорта на мегаполиса БЕРЛИН, си в погрешна посока и меко казано съвсем не си прав!

Като си взел да отбелязваш епизодичните му прояви, коментирай проявите на учителката по руски език - кметицата Йорданка Фандъкова, незнайно как станала министър на просвещението и оттам и "сламен" кмет на два и половин милионна София! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Симеон-интереси каза...

Ангеле,пратих на Прошков твоя съвет.Дано да не ми се сърдиш.
Ето адреса на блога му
http://proshkov.eu/

Ангел Грънчаров каза...

Не, напротив, благодарен съм ти :-)