Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 16 ноември 2011 г.

Тук при нас комунизмът досега не е мърдал да си тръгва

Публикацията от вчера - виж Какво ли щеше да стане с мен ако комунизмът у нас даже не беше помръднал да си иде? - предизвика следния покъртителен отзив, в някакъв смисъл съдържащ в себе си контратеза на написаното от мен:

Какво щяло да стане, ако не бил си отишъл комунизмът?

Ако си получил снимката, която ти пращах по е-поща, трябва да си видял какво е станало с мен. Тук комунизмът досега не е мърдал да си тръгва. А и няма как да видите, защото е забранено тук да стъпват журналисти. То и за прокуратурата е забранено.

Аз нямам никакви права, болен, без доходи, без право на помощ, без право на живот. Успявам да стигам до тоалетната, даже и един път в месеца стигам на един километър до бюрото по труда да подпиша, че съм още жив.

Условията, в които живея, и здравословното ми състояние са такива, че само по Божия воля съм все още жив, а съм по-млад от теб. Преди три години от всичкият тормоз, на който сме подложени, се разболя тежко майка ми и шест месеца през зимата беше ад да гледаш как умира бавно и мъчително майка ти и никой милост да няма. Нямаше с какво да я лекувам, хранех я с леща и овесени ядки. Лекувах я с подръчни средства. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Обърни внимание ето на това: http://sulla.bg/2011/11/15/2476.html

Анонимен каза...

Обърни внимание особено на коментарите! Имам предвид под горното!

Анонимен каза...

Че комунизмът не си е тръгвал никога от източна Европа, вкл. от врачанския Криводол (в Северозападна България има още един Криводол, също така в днешна Гърция), е неоспорим факт, но не е ясно какво общо има с това личната трагедия на този човек. В Америка например 45 милиона души живеят на купони за храна. И на тях ли им е виновен комунизмът? Даже при комунизма държавата беше много по-грижовна и социална от днес и гледаше да не допуска такива драстични случай, за да не се изложи пред Запада.

Анонимен каза...

Да допълня, другият Криводол е край Лом и днес се нарича Трайково, а гръцкият Криводол Егри дере.

Анонимен каза...

Криводол град общински център в област Враца .Римско име Тафтио Мозис.Комунистически "битката при Томин мост" "септемврийско въстание" 1923 г.Годжи от шоуто.Комунистически защото машината за унищожаване на хомусапиенс и превръщането му в хомуеректос деиства на пълна пара и с най голяма ефективност тук.
Тук законите на "Партията" важат ,не на държавата.Какво общо имало съдбата на една личност позволила си да дъзне и да се противопоставя на всичкия тоя смрад другари питащи "какво тук значи някаква си личност" - познато ,А.Разпознавам комунистическата дребна сатънинска "душица",колкото и "напарфюмирана" да е (богат придобит опит "на терен")
Румен Бърцов обявен за побъркал се (не за първи път )пак предизборно от другарите.Но този път нещо малко "грешка" се получи тук.Ще видим кои накрая ще плачка,Господ ще каже...