Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 26 ноември 2011 г.

Правим дивотии, заради които ни се диви целият свят: Премиерът ни е бандит!

Сайтът БИВОЛЪ е публикувал материал под заглавие На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит! (с подзаглавие Йоца, Кеца и ЦРУ обвиняват Борисов в престъпна дейност), а вестник СЕГА е публикувал информация под заглавие Подсъдим по "Килърите" разказал пред съда за среща на Борисов с мафиоти. И двата източника пишат следното:

Подсъдимият по делото „Килърите" Васил Костов-Кеца разказва за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретан Йосич, предава БНР. Кеца разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата „Ипон" собственост на Бойко Борисов по онова време... „Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той... Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиевски", обясни Кеца.

Прелюбопитни информации; не че тия неща не се знаеха и преди, но ето, че се потвърждават. Прочетете написаното и в двата източника. Заключението, че Премиерът ни е бандит не е новост - и наша милост многократно си е позволявала да пише тази констатация, за която бяхме предупредени от едно американско авторитетно издание далеч преди изборите през 2009 г., когато малоумните у нас туриха във властта една мутра - което, както и да го погледнем, е твърде скандално! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: