Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 5 март 2012 г.

Апотеоз на безсрамието: Путин за най-малко още 12 години във властта!



Горките руснаци! А нас какво ли ни чака в светлината на победата на тоя "истински приятел на България", както нарече другаря Путин един наш комуноиден "патриот", измерващ патриотизма си с беззаветната си любов към путинска Русия?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, казал съм ти да ме цитираш колкото искаш и където сметнеш за нужно, но споменавай първоизточника на цитираната мисъл! При това ти се позволява да ми лепиш етикети каквито ти се прииска,даже да слагаш кавички на патриотизма ми. Важното е да не фалшифицираш цитата /както ти се е случвало!/Така, благодарение на теб още приживе ще заслужа определенито "класик".

Недялко Тенев каза...

http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/03/05/1780515_germanskite_medii_zapochva_nachaloto_na_kraia_na_putin/

Анонимен каза...

Тази вечер по централните новини показаха Йосиф Кобзон с червеноармейци как пее "Моя страна моя Бълхария". Тия дни ще обикаля страната ни за повдигане духа на руско поклонниците.

Bacho Кольо каза...

Па нека да дойде и Кени Роджърс, да пообиколи и той из българско, па да повдигне вашия дух. Че като го гледам яко се е спихнал. Путин изпрати в нокдаун родната УСАрасто-СДСария.

Ангел Грънчаров каза...

Тоя другар нещо хептен превъртя... туй трябва да е от радост, че кагебиста Путин отново им е президент... :-)

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, що се праиш на "дръж ми капата". Моят идиотски коментар го написах в отговор на анонимния оригофрен преди мен - дано да се освести, и да не пише простотии по форумите. Написах го по същия начин и в същата инфантилна стилистика като него.Само че ти него не го видя и коментираш моят бъзик с него. Много тъпо, бе Грънчаров!!!.

Ангел Грънчаров каза...

Радвам се, че сам оценяваш коментара си за идиотски, което е несъмнен признак за твоя умствен и особено морален напредък! За който, надявам се, и моя милост има скромен принос :-)

Анонимен каза...

Бачо Кольо, за разлика от Русия, САЩ е демократична държава и няма единна позиция по нашите въпроси и към нашите партии. Така, че ос между САЩ и СДС е нелепа. В САЩ в самите партии има спор, дебат. В Русия е мъртвило. Гробище, управлявано от вампири, с народ от зомбита.