Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 2 април 2012 г.

Путин вече притежавал 130 милиарда долара лично състояние и е най-богатият човек в света

Попаднах на интересна публикация под заглавие Стал известен реальный размер состояния Путина. Все богачи отдыхают, което в превод означава: Стана известен реалният размер на състоянието на Путин. Всички богаташи си отдъхнаха. Прочетох я и реших да я преведа, та да разберат някои хора до какво именно води олигархичната система на Русия, известна под името путинизъм, която успешно беше присадена и у нас.

Е, у нас путинизмът се подвизава под друго име, примерно под името "боковизъм"; текстът ще ви помогне да разберете (ако още не го съзнавате) какви са истинските и точните стимули на заниманията с политика на такива титани и колоси на патриотизмо-популизма каквито са Путин и нашият премиер-гърмовержец Б.Борисов; та ето какво пише в упоменатата информация в превод:

По информация на британския вестник The Sunday Times Владимир Путин негласно е най-богатият човек в света - неговата бизнес-империя се оценява на 130 милиарда долара. Това е почти два пъти повече отколкото състоянието на официално признатия за най-богат човек Карлос Слим Ету. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

то и в митовете джуджетата се славят с алчност.