Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 7 април 2012 г.

В пустинята на бездуховността, в каквато се е превърнала България, поникна прекрасно духовно цвете - списание ИДЕИ

Новата корица на новия брой на списание ИДЕИ, т.е. изображението на самата корица, е пред вас. Да, решихме да пробваме друг изглед, да експериментираме, та да открием най-подходящата и оригинална корица. Основният фон (досега черен), както забелязвате, е променен и вече е бял; корицата е лакирана, на мен ми изглежда много симпатична. Другата промяна е, че намалихме формата; сега списанието няма да е с толкова големи страници, а текстът няма да е в колонки; с новия формат ми се струва, че списанието е изключително удобно за ползване, за четене, а пък и за носене, когато човек е на път и е взел със себе си любимото списание. За момента списанието е в София, в книжната борса, в офиса на издателство ИЗТОК-ЗАПАД (а по-старите книжки са в офиса на издателство ДИЛОК).

Аз в Пловдив получих по пощата само две книжки, за да го разгледам; радостен съм, че за момента не откривам грешки и други дефекти; станал съм перфекционист в издаването и много се ядосвам ако нещо не е както трябва да бъде. Искам да уведомя ония, които очакват да получат списанието от мен, че и това ще стане, но първо да изляза от болницата, след това да мога да отида до София и да получа част от тиража, за да го докарам в Пловдив, откъдето ще го разпратя в различните кътчета на страната, където списанието има своите приятели.

Приемат се поръчки за новата книжка на списанието и по интернет, на моя имейл или на страницата ми във Фейсбук. Проблемът е, че ако се изпрати списанието по пощата с т.н. "наложен платеж" се плаща на пощите такса за записа, която почти е равна на цената на списанието. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

Явно няма никаква надежда да разберете всички колко безнадеждно сте загубили способността да разсъждавате.Бог неможе да ви помогне повече.Тоя интернет ви е побъркал до край.Каквото можа беше казано,показано и доказано,без резултат.
Каквото от мен можа и бе поискано от Бог направих,нищо!
Румен Бърцов,kinsev,АЗЪ и др.
Сега е ред на Бог!

Ангел Грънчаров каза...

Мерси за ласкавия отзив :-) Много сте любезен с твърдението, че не можем да мислим. Само една забележка: няма как ВСИЧКИ да се окаже, че не могат да мислят; по същия начин, прочее, няма как да стане така, че ВСИЧКИ да почнат и да мислят...

Ангел Грънчаров каза...

Работата е, че и за мисленето се иска талант, едни мислят, други не могат, на трети не се удава, въпреки че се напъват и т.н. Същото е и в областта на пеенето, рисуването, спортуването и пр.

Анонимен каза...

Проблема е че няма време.2012 не е измислица,но не забелязвате как се случват нещата.Ако допуснете мисъл да е вярно,че има Бог,тогава логично би било да се допусне "Бог неби се посъветвал с никого,кога ,къде,как и на кого да даде да знае".Бог си знае работата,а и по негова си инициатива (от къв зор незнам,Той си знае,можеби щот съм освободен от всичко)на мен се е объркал да казва.Аз вина за това нямам никаква,несъм се натискал въобще.Ма много е невъзможно за издържане това същество "хомо сапиенс".Котката ми отне 10 минути и проблем никакъв.със всички други същества пак така лесно.само това вървящо на два крака неби (тези по земята) ,ония горе още не съм видел как изглеждат,но скоро ще видя!
Азъ Горния,все ми е тая за къкъв ще бъда вземан вече.Аз знам,и каквото трябва казвах,пък който разбрал така,време имаше пре много,вече няма.Сега сме вече в последният период за размисъл,след окончателните пледоарии,преди четене на присъдите индивидуални от Главният. Съдия.Няма шега,истина ви рекох.Аде,ако ми кеф пак може да драсна някой ред,то се видя,че словото е забравено.

Анонимен каза...

Аа,и паяците са много умни животинки,те ме научиха как да наплета паяжината дето наплетъх и сега само който може да ми каже ВрЪф на него ще потшушна как да се разплете.А привързаността към компа е много гадна работа,по тежко от твърде напреднал алкохолизъм.И всепак Замята се върти все още,за сега. >:)- и този знак е мой!

Ангел Грънчаров каза...

Ти си бил добър философ бе :-) Продължавай да философстваш все така настървено, пък може да ти публикуваме някой текст в списание ИДЕИ, та да се прочуеш и да станеш знаменит...

Анонимен каза...

Благодарим,нема нужда,аз съм си достатъчно знаменит,а и предпочитам да си карам по старому с слово не с буквици умрели!Е човеко това същество безнадеждно не чува,но пък останалите "светът на животните" много добре си хортуваме.Несъм се доизучил да пиша,пък и късничко ми е,а и не ми подхожда "всяка жаба да си знае океана" така май некак беше.Обаче да знаеш плъховете са много интелигентни същества.Човеко си мисли,че като се явил "в образ и подобие" и толко,станал най умното,ма не.То и компУтара си е наред ,но само на БИОС вика нема системен диск или е строшена системата и така не помръдва никаква работа интелигентна да сътвори.
Та така и с другото дет се зове най разумно,ама само на "начално заредено" системно осигоряване (да дъвча,да се изходи и от време на време да се размножи ,като прасето същата работа по подразбиране).Мале колко ниелам да знаеш и Майче така викаше "маре ниелаш та смърдиш".Телевизора изхвърли ли,ако неси ще се наказваме. Оф,абе защо пък така ни наказа Бог ,забравих,днес беше ден да ям,а тъмно вече и каква ли тревка ще нацела в двора незнам.Аде ,ако не пиша скоро,може и да съм объркал тревите в тъмното. ;)

Анонимен каза...

Несъм философ ,а шофер.Иначе от дете се занимавам с "жици" радиица,телевизорчета и др.с минечки токчета,а и с много други занимавки,но ще ми са нужни около стотина години да изпиша всичко с което съм си позволил да се занимая.Писането,обаче никак не ми се отдава (малко са ми наличните запетайчици).Та благодарим,ма не неща.Тя тая философската работа,никак не ми е понятна,виж Божите приказки знам ги,ма не от книжките,гостувал съм някой и друг път при Него,та знайм се.
Леле ако знаеш само какъв майтап си е направил Господ с тез дето са решили,че са разгадали тайният код,голем майтап,е на тех няма никак да им стане весело,ама няма начин,който с нечисти помисли иска да хапва от "забраненият плод" така му се пада,малей зле!