Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 12 април 2012 г.

Въпрос към нашите патетични антишистовци-русолюбци след признанието на Путин, че шистовият газ е заплаха за Русия

Чета на едно място следната любопитна информация Шистовият газ е заплаха за Русия, обяви Путин; по този повод моя милост във Фейсбук, пък и в блога си дръзнах да задам следния крайно неудобен въпрос на един наш разпален "антишистовец": Нещо да кажеш? Как плаща Путин за антишистките агитации из нета!? Любопитно е, че преди това бях публикувал текст със заглавие Опасностите при добиването на шистов газ са пренебрежимо нищожни, а ползите - неоспорими. Та по тия два повода възникна интересна дискусия; ето какво си казахме там:

- Чудесно. В потвърждение на моите предишни аргументи за "троянските коне". Много хубаво стана, че Путлер си призна и им го намели здраво в главите, особено за онези продажни антибългарски червено-зелени псевдоеколози и псевдопатриоти, за да се разбере тази овчеинстинктна шистопараноична тълпа на кого са придворничили!

Къде се криело кучето и какво се оказва? Заплахата не била за подпочените води и за българската природа, ами "заплахата е от прекрояване на пазара на горива заради развитието на технологията по добив на шистов газ", заявява президента на Русия, Владимир Путин. (Stoyan Dermendjiev)

- Абе то си беше ясно от началото особено когато онази група певци опоненти на Веселин започнаха да ми потвърждават теорията с извадки (но не с целите статии) от Канадски материали против шистовя газ и накрая горките си признаха, че не разбират нищо от добив на газ, но не искат някава Американска Фирма да разрушава природата, която те ще оставят на децата си!!!??? (Alexandar Iotzov) (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Вие сам признавате, че не разбирате нищо от геология. Мнението ви за шистовия газ се диктува единствено от политическите ви пристрастия и не струва и един лев.

Ангел Грънчаров каза...

Мнението ми се основава на становища на хора, които разбират от тия неща; човек не може от всичко да разбира - с изключение на комунистите, които наистина от всичко разбират и по всички въпроси най-компетентно се изказват :-)

Анонимен каза...

Що не прочетеш мнението на комуниста Джеймс Пардю? Или се осланяш на на менението на видната демократка Елена Поптодорова?

Ангел Грънчаров каза...

Коя е тая "демократка" Поптодорова че не се сещам?! И кой е тоя "комунист" Пардю?! Хептен си се объркал, таваришч...

Анонимен каза...

"Демократката" посланик Поптодорова сложи логото на Шеврон на официалната покана на Българското посолство в САЩ, по случай Националния празник - защото те си платиха. Да ти намирисва на корупция, таваришч? А бившият посланик Пардю предупреждава, че има проблеми с добива на шистови газ в самата Америка и да не бързаме да се хвърляме веднага в тази технология. Сега стана ли ти ясно, таваришч? Нямам време да те ограмотявам.

Ангел Грънчаров каза...

А нещо да кажеш за тия, дето ти плащат да бълваш нелепици, именно за таваришчите-руснаци-путинисти, за тях кажи нещичко, щото мълчиш твърде гузно, поради което и се издаваш крайно баламски :-)

Анонимен каза...

Избягваш отговорите, Шеврон плаща и знае на кого. Ясно казано, че Шеврон е заплатил за да му сложат логото. Доказателства за обратното имаш ли?

Ангел Грънчаров каза...

Остави го Шеврон, кажи нещо за Газпром. Колко Ви плаща на пропагандирате интересите му, органична част от които е антиамериканизмът?

Анонимен каза...

И Шеврон, и Газпром плащат, но Бойко отхвърли апетитите и на двата титана. Браво Бойко!