Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 17 май 2012 г.

Сп. Форин Афеърс: България е мафиотска държава, управлявана от Премиер, който е бивш наркотрафикант

Чета тази сутрин публикация с, без преувеличение, щръкнала от възмущение и срам коса: станахме за смях пред целия свят, егати резила! Публикувам по-долу откъс от публикацията, казваща една не само горчива, но и страшна истина. Моят коментар е съвсем кратък, той не може да е друг освен този: Ало, хора, ало, граждани, ало, българи, събудете се бе, дремлювци неедни!!!. Ето, четете и вие:

Сп. "Форин афеърс": България е мафия-държава

16 Май 2012, Сп. Форин Афеърс/Биволъ

Страната е причислена към онези, в които управлява организираната престъпност

Анализът в сп. “Форин Афеърс”, който причислява България към страните, в които упарвлява организирана престъпност - Черна Гора, Украйна, Гвинея, Мианмар и др.

Статията в авторитетното американско списание Foreign Affairs беше открита за българската публика от портала euinside.eu. Тя беше подмината от българските медии, дори от критичните към властта, въпреки несъмнено стряскащите заключения в нея. На България е отредено “почетно” място сред мафиотските държави като Гвинея, Черна гора, Мианмар (или т.нар. Бирма), Украйна и Венецуела. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

От колкото и кладенеца вода да носите, Бойко ке ви бие като тъпан на манифестация :) ГЕРБ шампиони, оле!

Анонимен каза...

Да, но българските избиратели ще кажат: дори да е така – какво от това? Каква е алтернативата? Всички останали български политици начело с, разбира се, Иван Йорданов Костов, също са мафиоти.

Ангел Грънчаров каза...

Пак ченгесарския номер "всички са маскари"; като се напише

Всички останали български политици начело с, разбира се, Иван Йорданов Костов, също са мафиоти

ИСТИНАТА, че в момента ни управлява един БАНДИТ, губи съвсем остротата си. Този е ченгесарския начин да се подсилва хорското малоумие...

Анонимен каза...

Аз съвсем не твърдя, че Костов е мафиот, а просто възпроизвеждам нагласите и реакциите на немалка част от избирателите, внушена им от мафиотските медии.

Съгласен съм: именно чрез удобната теза „всички са маскари” се губи остротата на ВСИЧКИ атаки срещу което и да било българско правителство. Впрочем ако се замислим ще установим, че тази теза съвсем не е толкова погрешна. Факт е наистина, че ВСИЧКИ български политици са маскари – но с едно единствено, много знаменателно изключение: Иван Йорданов Костов и ДСБ. Привържениците на тази теза (нарочно) пропускат този ключов факт. Да, всички са маскари – обаче без Костов и ДСБ.

Това е причината за неистовите напъни Костов да бъде елиминиран от българска политика. През 2001 беше доведен Симеон, за да бъде прекратено управлението на Костов. След това беше направен опит той да бъде изместен в СДС и пратен в пета глуха. След като създаде ДСБ, всичко беше насочено към разбиването на ДСБ. Сега СК беше разтурена, за да бъдат елиминирани Костов и ДСБ от политиката, дори с цената на евентуалната смърт на остатъчното СДС (макар че на СДС, разбира се, се дават обещания за влизане в НС, постове и пр.). Москва не може да търпи Костов не само като управленец, но и в опозиция. Просто той трябва да излезе напълно от политиката и да се махне от очите им. Самият Костов беше писал навремето, че мозъкът на операциите срещу него е извън страната, а атаките в страната идват от жалките марионетки на този мозък.

Само че за разлика от марксистите аз смятам, че не „народните маси”, а личностите правят историята. Светът щеше да е различен без Александър, Цезар, Наполеон, Ленин и Хитлер, а България без Стамболов, Стоилов, Костов и т.н. Ето защо централният политик на прехода Иван Костов трябва да остане в политиката, най-малкото напук на Москва.

Анонимен каза...

Бойко в кожата на Адолф:
http://youtu.be/I8-dxFlDqc8

Ангел Грънчаров каза...

Напълно вярно говориш и пишеш, споделям! Така е...