Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 12 май 2012 г.

Другарите комунисти крадат, мошеничат, лъжат, убиват и пр. по най-възвишени идейни причини

Публикацията от вчера под заглавие Я-я-я, хрисимият и скромен другар Гоце Първанов наистина бил милионер бе!, предизвика, както можеше да се очаква, "опровержение" от дежурния по блог ляв опонент Bacho Кольо, който изтъкна, че едва ли Зорка Първанова реално притежава оня хотел, щото в съответното време по същия начин обвинявали респективно и Костов, и Доган, че притежавали не знам си колко хотела във всеки български град, да не говорим пък за хотели по слънчевото ни Черноморие. Неговата теза беше атакувана от друг коментатор, Румен Бърцов, ето как:

"Е ние сме крадци и лъжци, ма и другите са като нас!" - типично комунистическо мислене. "Всички са маскари" - номерът, с който през всичките години на така нареченият "преход" комунистите все са си на власт! И стадото си се хваща, щото така най го устройва "не може пък някой да живее без да си продаде душицата" - "нема такова животно". На средностатистическото природонаселение така си му харесва.

В тази връзка моя милост реши да се включи в обмяната на мнения; ето какво написах там пък аз: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Сещам се за един стар, стар виц. По случай 9 септември ръководството на Централния затвор решило да подготви вечеринка /какви думички използвахме преди 10 ноември :)/ с участието на затворниците. Поканени били и всички партийни величия от околията. Охранени и усмихнати последните чакали откриването. В уреченият час тарторът на пандизчиите излязъл напред и обявил:

"По случай големия празник 9 септември хорът, съставен от крадците, изнасилвачите, мошениците и убийците в затвора, ще изпълни песента: "От теб се учим, Партийо любима!"

Hristiyana Dencheva

Ангел Грънчаров каза...

‎:-) Чудесен виц! Много подходящ за случая!

Анонимен каза...

Отишъл Асан у партийнио комитет да предложи най минечкото циганче за член на Партията.
Защо пък най мъничкото предлагаш,защо не други? - попитали го другарите пасртиици.
Що оно най дъбър крадец,най подходящо за член на Партията! - отговорил Асан.

Румен Бърцов

Анонимен каза...

не съм фен на костов, не е стока, но като гоце друга такава политическа гнида няма.

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, ако искаш да си честен /не пред мен, а пред читателите си/ публикувай моят предишен коментар. Нека читателите ти да преценят сами какво ТОЧНО казвам. Защото ти сега си им преразказал какво не съм казал.
Кому е нужно тона?