Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 16 май 2012 г.

Искат да ни внушат: автентичната десница няма бъдеще, у нас бъдеще има само "десницата"-менте на Боко Борисов

По повод на това, че СДС отново беше овладяно от безскрупулни кариеристи, които са способни заради далаверата да прегърнат и цунат даже с дявола, което пък доведе до разпадане на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, то тия дни у нас, убеден съм, отново ще се подемат ония банални, омръзнали на всички разговори за "ситуацията в десницата" и нейното бъдеще. Идеята е да се внуши: автентичната десница у нас няма бъдеще, бъдеще има само десницата-менте на Боко Борисов.

Да, ама не, на такива тъпи манипулации може да се поддадат единствено хептен немислещите, хептен малоумните, хептен обърканите. В тази връзка, тъй като ни е крайно необходимо по-задълбочено проясняване на нещата, решавам да (пре)публикувам откъс от една моя статия, която е писана и публикувана за първи път отдавна, а именно на 16 май 2007 година; тя носи заглавието Състояние и бъдеще на десницата; от нея подбирам само оня момент, който, според мен, има най-актуално значение и е във връзка със сегашната криза - и затова може да помогне на ония, за които истината не е безразлична: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

14 коментара:

Bacho Кольо каза...

Габриел Гарсия Маркес:
"Хроника на една предизвестена смърт"

Анонимен каза...

И СЕГА НАКЪДЕ ?

Petko Vatsev

Анонимен каза...

Самият модел 'Синя коалиция" е сбъркан и неработещ от самото си създаване. Много пъти съм го казвал и събитията го доказват. Единствено Една ЕДИННА ДЯСНА партия със СИЛЕН лидер /като Костов/ например може да се противопостави на Боко и компания.

Борян Петров

Анонимен каза...

Костов е единствения до сега успял политик, когото не можаха да изтърпят джуджетата и мижитурките...

Kractio Chobanov

Ангел Грънчаров каза...

Правенето на "широки" и "големи", при това съвсем пъстри коалиции аз го разбирам така: към казана, в който се готви съедобна гозба, с оглед да се увеличи обема на манджата и повечко хора да могат да се наядат, да прибавиш някой и друг черпак... лайна (простете за думата, но не ща да си кълча езика и да пиша "екскременти", та да звуча учено и надуто; простонародната дума си я бива). Не стават така тия работи, и това го разбират не само готвачите, а и всеки човек. Тъй че, знайно е, широките коалиции до добро не водят, чистата работа е измислена отдавна, откакто съществува демокрация: партиите са основния играч в политиката. Тъй че остава ДСБ, а пък далавераджиите от остатъчното СДС нека да пълнят колкото си искат своя казан с лайна...

Ангел Грънчаров каза...

Да видим дали после някой от избирателите ще се осмели да вкуси от ТАКАВА манджа... :-)

Анонимен каза...

Последното торнедо в политическото пространство на България, винаги се питаш в този случай: Защо сега и защо Мартин Димитров които винаги сам подозирал във силна връзка с комунистическото минало на България? Ами погледнете какво става в политическото пространство на държавата, заражда се една нова политическа сила - движението или сдружението на Другарката Прамова. Направиха и една пресконференция, в която един паднал от небето тъпанар и зададе въпрос, които тя беше написала (със сигурност) и Другарката Прамова имаше готов отговор и то доста сърцераздирателен и сълзлив, че ето тя едва ли не е засегната от социалистическата власт. А ето при нея се ориентират и много от младите лидери на бившото за мен СДС, които се оказа че гледат от батковците и искат да направят кариера чрез СДС, без да оценят че годините са други и времето за пренаписване на биографии мина. Е сега сте се опитат да го направят с Другарката Кунева. Та това стана в България, кукловодите стягат юздите за нова надпревара \"Партизан за бои се стяга\"...Иначе нищо страшно не се е случили просто момчетата се разделиха от мъжете и всели видя кои са \"мъжете\", кой \"момчетата\"

Alexandar Iotzov

Анонимен каза...

На следващите избори:
ГЕРБ - 30%
СДС - 3%
ДСБ - 2%
И адиос!

Bacho Кольо каза...

Анонимен каза...
На следващите избори:
ГЕРБ - 30% И адиос!
16.05.12, 12:18

Ако на следващите избори ГЕРБ вземе 30 %, не само СДС и ДСБ, ами и ние с теб, та и Грънчаров - всички сме адиос

Анонимен каза...

Къде ще ходите вие бе, адиоси?! :-) Без Боко живота ли не си представяте?! Милите!

А за процентите ще видим. Аз предвиждам пълно отрезвяване на народа от милиционерския опиум, което ще доведе до някъде (скромно казано) 51-55% от гласовете за ДСБ. И тогава: адиос, комунизмо-милиционеро-мутрагенти!

Анонимен каза...

Бачо Кольо, колкото и да не ти се иска, ГЕРБ строят, работят, докато в БСП само кроят козни как да ни харижат на руснаците. Мен много ми се иска да гласувам в ляво, ала уви - няма у нас нормална партия в левия център и затова предпочитам близката до сърцето на народа ГЕРБ. Що се отнася до мечтите на десебарите за власт - народът е рекъл, гладна кокошка просо сънува :)

Bacho Кольо каза...

Със словосъчетанието "автентична десница" в учебника по български език за 6-ти кл. се дава пример при изачаването на мин. св. вр.

Bacho Кольо каза...

Анонимен каза...
"...докато в БСП само кроят козни как да ни харижат на руснаците..." 17.05.12, 11:01
Много ми е интересно лично теб ако някой те "хариже на руснаците", тия руснаци какво ли ще те правят? За какво ли им е някой, който не сатава за нищо, освен да драска идиотщини по форумите?

Анонимен каза...

И аз това се питам. Защо руснаците толкова искат да налапат малка и бедна България. Нека си гледат страните от централна Азия!