Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 6 май 2012 г.

Алчни партийни дерибеи и администратори подготвят уволнението на директора на СУ "Олимпиец" в Перник

Г-н Райчо Радев е една рядка за нашите условия личност: интелектуалец, автор на много статии по проблеми на образованието и на философското образование в частност, публикувани в авторитетни вестници и списания, блогър, преподавател по философия-новатор, разработил пръв у нас поредица от теми по философия в електронен формат, изключително активен, деен, предприемчив човек, участник в дискусиите по поредицата от най-нови закони за образованието, които Министерството ту предлага, ту оттегля, работяга, който съвсем не се щади, и който, представете си, е вече дългогодишен директор на спортното училище "Олимпиец" в Перник! Да, г-н Радев е и бляскав мениджър в образованието, направил толкова много за институцията, която вече ръководи повече от 10 години.

Това, разбира се, е същинска рядкост: личност от такъв мащаб да е и директор на училище; да не си кривим душите, знаем обикновено какви хора са администратори в нашето родно образование. Да, но ето, явно г-н Радев, няма как, е станал трън в очите на някои "ръководни господа и госпожи" на местния фронт на образованието в Перник, и те, разбира се, са му спретнали една крайно гнусна кампания по дискредитиране и уволняване. (ОЩЕ >>>)

ЗАБЕЛЕЖКА: Точното изложение на случая в писмото на Р.Радев до Бойко Борисов


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: