Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 18 юни 2012 г.

Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък срещу участниците в гей-парада!

Наши "духовни лица" призовават участниците в предстоящия гей-парад да бъдат замеряни с камъни - и така влязоха във фокуса на медиите. Възможно ли е човек, претендиращ да е християнин, да призовава с камъни да посрещаме "обратните", при положение, че няма как да не знае ето тия думи на Христос, казани по повод възмущението на лицемерите (във връзка с това как Божият син се е отнесъл към блудницата Мария-Магдалена):

Който от вас е безгрешен (или: невинен) нека пръв хвърли камък на нея!

Та искам да запитам: тия попове с антихристиянски манталитет, дето призовават за камъните, нима претендират, че са безгрешни?!

Като са толкова взискателни към чуждия морал, що мълчат, когато се разбра, че техните духовни йерарси и предводители, именно владиците, директно са служили на Сатана в лицето на червените дяволи от ДС-КГБ? Щом за тях "безгрешни" са самите червени владици-сатанисти, то каква вина тогава намират те в ония хора, които просто са различни - и затова имат човешкото и законно право да заявят открито, че не искат да бъдат дискриминирани заради тяхното различие? (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

Много хубав коментар. Хомосексуалните просто искат да бъдат оставени на мира и затова протестират. Явно това е много трудно за разбиране от някои хора.

Анонимен каза...

И все пак как се съчетават християнство, морал и хомосексуалност? Тук май се забравя, че римокатолическата и православната църква отхвърлят и заклеймяват хомосексуалността.

Анонимен каза...

Дори самия Бог ги осъжда и в стария и в новия завет. Щом той ги осъжда, кои сме ние да ги толерираме.

Анонимен каза...

О не само римокатолическата и православната, а самия Бог ги осъжда,в стария завет категорично са ги убували, а в новия завет доколкото знам в послание на Р

Bacho Кольо каза...

Тъй като не съм безгрешен, камъне нема да фърлям.
Това не ми пречи да изразя дълбокото си несъгласие , че някой публично ми навира в очите фактът, че се чука със особи от пола си.
Аз например с кеф се чукам с представителки на нежния пол , но никога не ми е дошло на ум да се обуя по прашки , да пиша на плакати горния факт и да си размятам оная работа из централните улици.

Анонимен каза...

До третият анонимен - БГ е светска държава и не може да се води по религиозни канони. В богатите и цивилизовани страни хората не се преследват за сексуална ориентация, това става в бедните и нещастните. Ние към кои сме?
Бачо Кольо, би било възмутително, ако на парадът ставаха такива неща, но той е един скучен митинг за права, така, че не се безпокой.

Ангел Грънчаров каза...

Този, който така много е обезпокоен за чуждата сексуалност, явно изобщо не е наред - що се отнася до неговата собствена такава :-)

Анонимен каза...

Съвсем прав сте, г-н Грънчаров. Много хомофоби страдат от т.нар. хомосексуално разтройство, което е различно от нормалната хомосексуална ориентация. При нормалните хомосексуални (дори на някой да звучи като оксиморон) има привличане към човек от същия пол, като мисълта за това носи удоволствие. При страдащите от хомосексуално разтройство има постоянна мисъл за контакт с хора от същия пол, но той носи тревога и неприязън. Обикновено такива хора стават хомофоби.