Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 27 юни 2012 г.

Свинята обича ли кладенчовата вода?

РовейкисевИнтернеттази вечер установявам, че Комитата е отразил в блога си твърде коментираното представяне на Бойко Борисов в списание LOVE Style - и на Цеца Цачева в списание "Мери"; има и снимки. Поставя и някои въпроси, примерно този:

Несъмнено светлината, в която са показани, е много, само не съм сигурен дали е добра. Да се радвам ли или да тъжа, че моето определение за сегашните управляващи – диктатура на кича е вярно? Има ли смисъл да се занимаваме с това?

И други неща пише Комитата в блога си. Да не пропусна: снимките са от блога на Бедров. На мен не ми се мисли по такива неща, понеже е късно, спи ми се, пък и изпитвам известни пориви на погнуса, гледайки народния кумир по къси гащи и с подпетени маратонки. Затуй написах като коментарец там, в блога на Комитата, само ето това:

Не знаех, че наш народний кумир имал естетическо-художническо хоби (рисуване), но ето, както подобава за велик човек, и он рисува - подобно на Хитлер, Чърчил или не знам си кой още от великите. Всестранно-развита личност ни е он, спор нема: и рисува, и дрънка на китара, и мачлета играе, и ни е каратист, и пожарникар, и какво ли не още; що се не гордеете бре, пезвенци?! Знае ли се, може да е по-добър в рисуването и в дрънкането на китара, отколкото в политиката, макар че и в три сфери сфери, безспорно, си е все менте...

Да чакаме "висок вкус" от него е все едно да чакаме, че свинята може да оцени по достойнство кладенчовата вода...

Излиза в крайна сметка, че около Боко е пълно с хора, които от престараване в подлизурството си най-усърдно му рият политическия гроб... иронията на самата история обаче си знае работата!


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: