Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 24 юни 2012 г.

Да се противопоставим на поредното своеволие на криминалната групировка, управляваща България!

Във Фейсбук вече е създадена отворена група под името НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ РАЙЧО РАДЕВ!, към която и аз току-що отправих искане за присъединяване (по покана на един нейн член). Това можете да сторите и вие ако каузата ви се вижда достойна за вашата подкрепа. Ето възванието, около което се обединява групата:

Ние подкрепяме Райчо Радев! Отворена група

Скъпи приятели,

Днес в 14,00 ч. Райчо Радев, директор на спортното училище в гр. Перник, обяви гладна стачка във връзка с продължилия месеци наред психологически тормоз върху него от страна на свързаните с ГЕРБ институции в сферата на образованието. Целта на този натиск е една - Райчо Радев, учител по философия, дългогодишен и безукорен директор на училището, известен граждански активист на гр. Перник (вкл. кандидат за кмет на града), отстоявал винаги принципното си становище по различни обществени въпроси, да напусне училището или (ако не се съгласи, каквато е неговата позиция) да бъде уволнен. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: