Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 5 юни 2012 г.

Защо медиите не смеят да гъкнат по повод бандитското минало на Б.Борисов?

Значи ако аз съм изнасилвач, а съседа е педофил нямам никакви проблеми, защото не съм само аз кривнал от пътя - така ли да го разбирам? Освен това, господин Инджев, искам да ви кажа, че мета-амфетамините, с които е търгувал Бойко, са най-големият боклук от всички наркотици, познати на човечеството - с изключение може би на една обаче малко позната и все още не толкова използвана субстанция. Този човек отвсякъде лъха на контрабандист и наркотрафикант.

Той е милиционер, каратист с дебел врат и масивно телосложение. Кой знае какви ги е вършил - като знам онова, което е излязло на повърхността за живота и методите на тези хора?! Нищо чудно да е рязал уши, изнасилвал мъже и всякакви такива. Всичко от вътрешния мир на един човек е изписано на лицето му, жестовете му, говора му, походката му.

Погледнете Бойко Борисов, господин Инджев, на какъв ви прилича? Ами неговият пръв помощник Цветанов? Вие бихте ли искали да имате такива приятели? Да си пиете заедно кафето и да излизате на по бира? Да имате приятелски семейства?

Не е ли ясно защо медиите не смеят да гъкнат? Не е ли ясно защо съпартийците им са като препикани? Не е ли ясно защо Трайчо Трайков беше толкова щастлив щом го уволниха и побърза да се махне и изчезне някъде вдън земя? Не е ли ясно защо Плевнелиев не искаше да става президент? (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Щото тея дето са в тези "медии",тези дето се кичат с табелки "журналист" са най големите виновници за сегашното състояние на България.Най големите виновници!
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Аз определено не искам да го коментирам повече такъв мутризиран "български премиер" посочван в редица доклади за обвързаността му с водещи наркотрафикантски структури. А който слепешката е гласувал за ГЕРБ нека сам навреме внимателно преосмисли накъде продължава да се повлича държавата с такива нелицеприятни фигури и потърси отговорите на въпросите за крайно неблагоприятното икономическо и финасово състояние в което се намира родината ни. Страна сравнявана с бедни изпаднали държави от третия свят... От тази по-голяма трагедия и позор за България няма - без грам неуместни емоции и шеги, които сметки ще изплащат прескъпо всички българи, а не Борисов.

Из цитат на А.Грънчаров: "Така че идеята да се правим на ударени - защото тия неща може да са дело на БСП и на Станишев, а пък тия са лоши! - ми се струва, меко казано, тъпа. Тук получих и отговора на въпроса си от предишния ми коментар, който не се появи – трябва ли сам Господ Бог да слезе от небето и „потвърди“ обвиненията срещу Бойко Борисов, за да се случи нещо след като тези на ЦРУ не ни се струват сериозни? И отговорът е: ДА!"

Stoyan Dermendjiev

Анонимен каза...

Ангел, не мислиш ли че 75% от Българите биха се поставили на неговото място без никакв срам, угризения на съвестта или страх? Ето това е причината този стил на политиците да е допустим в България, такъв вид политици да са приемани в България. Ангел не мисли че в Сърбия, Македония, черна Гора, Албания е по различно от България. Не е! Не искам да говоря за бившите Съветски Републики с може би изключение но не голямо на Грузия и Армения. Към неорганизирания Балкански Синдром се прибави и разрухата на социалистическото безвремие. Няма значение колко стара държава си, какв си бил преди стотици години, горд воин или страхлив предател, горд воин на бойното поле или мижитурка използваста тарикатлаци за да победи, важното е какв си сега, в момента в 2012 година. Живот оповавайки се че си бил велик и нещата пак сте тръгнат и ще станеш велик е най-деморализиращото и подвеждащото чувство и е едно напразно очакване. Докато ръководителите на държавата са законно избрани и няма предявени наказателни обвинения спрямо тях те са законните менажери на Държавата за целия свят. От тук на татъка всичко зависи от Българите. Обаче пак си задай въпроса дали Българите ги е ения кой ги управлява? На Българите им стига този който ги управлява да не ги закача да плащат данъци (колко има в затвора за неплатени данъци), да могат да крадат, да извършват мошеничества без да се страхуват от съд и присъда. Ето това е мечтата на Българина, оня честните интелектуалци, фабриканти, търговци, businessсмен, банкери, политици бяха избити на 9.9.1944 и от тогава управлява силата, доносничеството, неграмотността, бивши престъпници станали партизански герои, подлизурковщината и всичко ретроградно което е мразело хората добили своите пари чрез ум и честен труд по 12 и повече часа на ден. Рубладжиата се превърна в най-добрия патриотичен гарjданин на Народна Република България. Българската Нация деградира от 1944 насам. Ако детето ти боледува често и ти отсъстваш от работа ставаш трън в очите на колегите си защото те трябва да вършат и твята работа. Обаче ако от 5 дни в 4ри идваш пян i недоспал на работа и дремеш на работното си място и разказваш каkва незабравима нощ е била и казваш ей някой ден трябва да ви взема с мен ставш герои, всички те харесват, ти си кумир, всеки се стреми да е близък с тебе, че поне един път да бъде заведен на тези нощи с жени, безкрайно пиянство, секс и комар.

Alexandar Iotzov

Анонимен каза...

Ангел, не мислиш ли че 75% от Българите биха се поставили на неговото място без никакв срам, угризения на съвестта или страх? Ето това е причината този стил на политиците да е допустим в България, такъв вид политици да са приемани в България. Ангел не мисли че в Сърбия, Македония, черна Гора, Албания е по различно от България. Не е! Не искам да говоря за бившите Съветски Републики с може би изключение но не голямо на Грузия и Армения. Към неорганизирания Балкански Синдром се прибави и разрухата на социалистическото безвремие. Няма значение колко стара държава си, какв си бил преди стотици години, горд воин или страхлив предател, горд воин на бойното поле или мижитурка използваста тарикатлаци за да победи, важното е какв си сега, в момента в 2012 година. Живот оповавайки се че си бил велик и нещата пак сте тръгнат и ще станеш велик е най-деморализиращото и подвеждащото чувство и е едно напразно очакване. Докато ръководителите на държавата са законно избрани и няма предявени наказателни обвинения спрямо тях те са законните менажери на Държавата за целия свят. От тук на татъка всичко зависи от Българите. Обаче пак си задай въпроса дали Българите ги е ения кой ги управлява? На Българите им стига този който ги управлява да не ги закача да плащат данъци (колко има в затвора за неплатени данъци), да могат да крадат, да извършват мошеничества без да се страхуват от съд и присъда.

Alexandar Iotzov

Анонимен каза...

Ето това е мечтата на Българина, оня честните интелектуалци, фабриканти, търговци, businessсмен, банкери, политици бяха избити на 9.9.1944 и от тогава управлява силата, доносничеството, неграмотността, бивши престъпници станали партизански герои, подлизурковщината и всичко ретроградно което е мразело хората добили своите пари чрез ум и честен труд по 12 и повече часа на ден. Рубладжиата се превърна в най-добрия патриотичен гарjданин на Народна Република България. Българската Нация деградира от 1944 насам. Ако детето ти боледува често и ти отсъстваш от работа ставаш трън в очите на колегите си защото те трябва да вършат и твята работа. Обаче ако от 5 дни в 4ри идваш пян i недоспал на работа и дремеш на работното си място и разказваш каkва незабравима нощ е била и казваш ей някой ден трябва да ви взема с мен ставш герои, всички те харесват, ти си кумир, всеки се стреми да е близък с тебе, че поне един път да бъде заведен на тези нощи с жени, безкрайно пиянство, секс и комар.

Alexandar Iotzov

Анонимен каза...

За ЦРУ. След 1989 Берлинската Стена падна, и Студената Война завърши ЦРУ получи нова задача. Появиха сигнали за изграждане на мафиотски структури в бившите държави от съветскя блок, които се стремят да се свържат с Американската Мафия, и търгуват със всичко от човешка плат и органи, до нуклеарни материали и технологии, производство и разпространение на наркотични вещества в западните държави и САЩ. Тогава ЦРУ получи задача активно да разработва новите \"демокрации\" от гледна точка на заплахите към САЩ от нарастваща престъпност, увеличен оборот на наркотици, караjба на технологии и нови материали и открития. Така че може напълно да се вярва на докладите на ЦРУ във Викилеакс.

Alexandar Iotzov